Absurd om kommunale boutgifter

På hvilket grunnlag kan du, hr. Lyngvær, si at de aller fleste av deres leietakere IKKE har hatt problemer med økning av husleie?, spør Undis Brill og Trond Haugen.

På hvilket grunnlag kan du, hr. Lyngvær, si at de aller fleste av deres leietakere IKKE har hatt problemer med økning av husleie?, spør Undis Brill og Trond Haugen.

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.På vegne av mange føler vi at kommunikasjonssjef Tore Lyngvær sin uttalelse i TK i artikkelen om «Kari» og kommunale boutgifter 19/11-19, ikke kan stå ubesvart.

På hvilket grunnlag kan du, hr. Lyngvær, si at de aller fleste av deres leietakere IKKE har hatt problemer med økning av husleie? Har syke og eldre, samt pårørende blitt spurt?

Der vil vi gjerne ha et svar fra deg!

«Kari» om kommunale boutgifter: – Dette er rått og skammelig

Man trenger ikke ha mastergrad i matematikk for å forstå at sannheten er at de aller aller fleste lider under husleieøkningen. Alt annet stiger, trygd nedreguleres!

Vi som har søkt kommunale leiligheter, har gjort det av en av grunn. Være seg helsemessig, eller økonomisk vanskelig situasjon. Da bør ikke kommunene gjøre det enda vanskeligere for oss! Så at kommunen skal gjenspeile det private marked, er for oss helt absurd!

Da bør dere i såfall oppgradere standaren, som gjenspeilerdet private marked også!

De fleste av kommunens hundretalls leiligheiter har ikke flislagt bad, moderne baderomsinnredning (kun en enkel vask) eller hvitevarer, internett + 2 soverom – inkludert i en husleie over 8.000 kroner + strøm pr. mnd., noe som finnes til en rimeligere husleie på det private marked.

Vi er mange som sliter, Tore Lyngvær, så ta en spørrerunde!

Artikkeltags