John Arne Winsnes (51) har takket ja til stillingen som CFO i Sparebanken Møre, skriver banken i en pressemelding.

– Jeg ser fram til å bli en del av et sterkt lag i Sparebanken Møre. Banken har en ledende markedsposisjon på Nordvestlandet, med et bredt finansielt miljø, svært kompetente ansatte og en sterk kapitalsituasjon. Dette danner et solid utgangspunkt for å styrke posisjonen ytterligere i årene som kommer, sier Winsnes i pressemeldingen fra Sparebanken Møre.

Winsnes vil inngå i bankens konserntjeneste og skal lede bankens enhet for Økonomi og Finans. Siden 2012 har han hatt stillingen som CFO (finansdirektør) i Olympic Subsea ASA. På Universitetet Mannheim i Tyskland utdannet han seg til siviløkonom.

I pressemeldingen står det at Winsnes har lang erfaring fra bank- og finanssektoren, både nasjonalt og internasjonalt. Han har vært administrerende banksjef i Sparebank 1 Søre Sunnmøre, og hadde før dette ledende roller i selskaper som Aker Yards ASA, ABB Financial Services og GE Capital.

– Vi er svært fornøyde med at John Arne har takket ja til stillingen som CFO i Sparebanken Møre. Han har lang erfaring fra bank og finans, kombinert med sterk forretningsteft og god kunnskap om regionen. John Arne vil få en sentral rolle i arbeidet med å utvikle banken videre, sier adm. direktør Trond Lars Nydal i Sparebanken Møre i pressemeldingen.