– Vondt å se et annet lag bli ligamester

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær sier de er i en posisjon der de kan kjempe om titler denne sesongen.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær sier de er i en posisjon der de kan kjempe om titler denne sesongen. Foto:

Ole Gunnar Solskjær gratulerte de ferske ligamesterne, men sier det er vondt å se et annet lag bli ligamester.

DEL

Det er united.no som meddeler dette fredag ettermiddag, i forbindelse med Solskjærs møte med pressen i forkant av den kommende Norwich-kampen.

– Alle lag som vinner Premier League fortjener det, så gratulerer til Jürgen og spillerne. Samtidig er slik at det smerter oss å se et annet lag løfte troféet. Vi vil tilbake til å vinne troféet og det er vårt mål. Det vi klarte under Sir Alex vil bli veldig vanskelig for noen andre å kopiere. Vi skal gjøre det vi kan for å komme tilbake, sier Solskjær ifølge united.no.

Kjempe om titler

Etter koronapausen har Manchester United fått en god start. 1-1 borte mot Tottenham ble fulgt opp av solide 3-0 mot Sheffield United på Old Trafford i midtuken. Det har naturligvis sørget for at Ole Gunnar Solskjær er i perlehumør før oppgjøret mot Norwich, melder united.no.

– Vi er i en posisjon der vil kan kjempe om titler denne sesongen, men vi må vise stabiliteten som trengs og det er utfordringen vår nå. FA-cupen er en fantastisk turnering og en fantastisk turnering å vinne. Vi er veldig fokusert på å vinne denne kampen og forhåpentligvis turneringen, sier Solskjær.

Artikkeltags