Klokken 08.00 torsdag fikk politiet melding om en skadet person i Kristiansund sentrum. Hendelsen skal ha skjedd på en privat adresse, men operasjonsleder Roar Fylling er foreløpig forsiktig med detaljene.

– En tredjeperson meldte inn til oss at en kvinne var skadet. Politiet rykket ut og hun ble sendt til sykehus. Vi har pratet med vedkommende men jeg har ingen videre opplysninger om skadeomfang og alvorlighetsgrad.

Ifølge NRK har ikke politiet foreløpig kunne gjennomføre et avhør av kvinnen, da hun har måtte gjennomgå en operasjon.

Fylling opplyser at politiet nå har pågrepet tre mulige gjerningspersoner. Disse er siktet for frihetsberøvelse og kroppsskade. Det var kvinnen selv som oppga personene.

– Vi har kjennskap til disse tre fra før. Jeg kan ikke gi flere detaljer angående relasjonen mellom dem og kvinnen per nå, sier han.

Ransaker flere adresser

Klokken 11.00 jobbet politiet på en adresse i Storgata. Innsatsleder Paal Greger avkrefter at voldshendelsen skjedde på denne adressen.

– Vi gjennomfører ransakinger av flere adresser som en del av etterforskningen. Adressen i Storgata er en av disse. Voldshendelsen skjedde på en privatadresse i sentrum, men jeg ønsker ikke å gå mer i detalj om det nå, sier han.

Politiet har også hentet inn to vitner i saken som skal avhøres.

– Kriminalteknikere skal undersøke åstedet. Deretter starter jobben med å samle sammen og nøste i opplysningene vi har fått, sier innsatslederen.