YNGLINGEFORENINGENS MUSIKKORPS MED STINE HOLE ULLA OG KNUT MARIUS DJUPVIK 10. mars i Festiviten

Lørdag 10. mars kl.19:00-21:30
Kristiansund
Kong Olav V's gate 1, Kristiansund, NorgeÅpne kart
kartStine Hole Ulla

Stine Hole Ulla, født 1995, kommer fra et lite tettsted ved navn Sykkylven.

Hun utmerket seg tidlig med sin vakre stemme, og i begynte i en alder av 12 år å ta sangtimer. Da hun var 14 år sang hun seg inn i talentutviklingsprogrammet til Musikkonservatoriet på NTNU i Trondheim. Der fikk hun professor og operasanger Kåre Bjørkøy som sin lærer.

Hun har også gått ved talentutviklingsprogrammet ved Barratt Due.

Nå tar hun sangtimer med operasangeren Solveig Kringlebotn.

Stine er var den første kvinnelige vinneren av TV2 sitt underholdningsprogram Norske Talenter. Hun vant den femte sesongen av programmet i desember 2012, bare 17 år gammel. Nå er hun aktuell som finalist i MGP finalen 2016.

Stine har vært brukt som solist til mange forskjellige arrangement. Hun behersker de fleste sjangere, og har for eksempel vært solist for forskjellige symfoniorkester, på nyttårskonserter sammen med kor og korps, kirkekonserter, jubileumer og andre eventer.
Hun har også har en god del duettpartnere, som for eksempel Rein Alexander, Åge Steen Nilsen, Erlend Bratland, Jan Eggum og Didrik Solli Tangen.


Knut Marius Djupvik 

Han kommer fra Tomrefjord, en bygd utenfor Molde. Han har drevet med sang og musikk hele livet. I 2012 fullførte han en mastergrad i rytmisk musikk ved Universitetet i Agder.

Etter endt utdanning flyttet Knut Marius til Oslo og har siden levd av musikken. I 2013 ble han norgeskjent etter at han gikk av med seieren i The Voice – Norges beste stemme. I juni 2014 slapp han EP'en SET med den tilhørende singelen Easy. Knut Marius har siden fylt rollen som Judas i Jesus Christ Superstar ved Lørenskog Hus gang på gang og reist rundt som soloartist med ulike orkestre, band og kor.

I tillegg til å leve som soloartist figurerer Knut Marius som frontmann i 11-mannsbandet Red Hot. Red Hot spiller for det meste egenskrevet musikk innenfor blues/rock/jazz/soul–sjangrene og har hatt fast plass på Moldejazz siden 2008.