Annonsørinnhold i samarbeid med Christian's Bar

Hva er dette?

 
 

Nå ringes jula inn på Christian's Bar

Treet glitrer i all sin prakt, nisseluene har kommet på hodet, og Christian's Bar er klar for å ringe inn jula for fullt! I trappeoppgangen står nissemor, nissefar og tolv nissebarn som gleder seg til å ta imot årets julestemte festløver.

Annonsørinnhold i samarbeid med Christian's Bar

Et sted for alle

Christian's Bar er stedet for alle som er ute etter en fest i livlig atmosfære. Nå i førjulstida venter blant annet DJ Primacy Funk fredag 1. desember, førjulsquiz med Lise Ohr 22. og 30. desember, og fotballkamp på lille julaften. I romjula blir det fullt fres — som vanlig! De fleste dager i romjula er også 18-åringene velkommen.

Vi ønsker å gi 18-åringene et sted de kan dra ut og kose seg i jula. Det fortjener de!

Daglig leder, Anne Aspehaug
 

Nye hitter og gamle slagere

I DJ-kroken står fire blide nisser klar til å lage stemning med nye hitter og gamle slagere. Det vil naturligvis bli muligheter for å synge karaoke hele jula!

 

Nissefotball i jula

Christian's Bar skal vise mye fotball i jula. I baren venter smilende barnisser og hyggelige priser! Lille julaften ringes fotballjula inn på Christian's Bar. Leicester - Manchester United vises på skjermen, og det blir servert pepperkaker og gløgg. De som vil kan bli med på en runde rundt juletreet etter kampen.

 
 

Gleder seg til Eliteserien 2018

Christian's Bar har også inngått ny avtale med supporterklubben Uglan for å heie fram Kristiansund Ballklubb i Eliteserien neste år.

Vi gleder oss til å finne på mye sprell med Uglan!

Daglig leder, Anne Aspehaug
 

Annes hjertebar(n)

Daglig leder, Anne Aspehaug, er fortsatt motivert til å holde koken oppe på Christian's Bar. Baren har alltid blitt drevet med hjerte og sjel – og med vilje til å omstille seg når det trengs.

Det er en tøff jobb å skulle fylle en bar fire dager hver uke. Man må være på hugget hele tiden, men alle de fine gjestene gjør det hele verdt det!

Daglig leder, Anne Aspehaug
 

Christian's-gjengen gleder seg til å lage liv og topp stemning for julegjestene. Velkommen til ei storslagen julefeiring hos Christian's Bar!

Romjula på Christian's Bar

1. juledag:  Åpner 21:00. Fri cover. 18-årsgrense.

2. juledag: Åpner 21:00. 100,- cover. 20-årsgrense.

3.-4. juledag:  Åpner 21:00. Fri cover. 18-årsgrense.

5.-6. juledag:  Åpner 21:00. 50,- cover. 18-årsgrense.

Nyttårsaften:  Åpner 21:00. 100,- cover. 18-årsgrense.

Christian's Bar

Saken er produsert av Develo.

Del artikkelen på Facebook