Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Kvernberget, så klart!

Mange benytter Kvernberget lufthavn til å pendle inn til og ut fra Kristiansund. For disse er den lokale flyplassen en helt avgjørende faktor for at de kan ha den jobben de har.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Ukependler til Kristiansund

51 år gamle Jacob Hoseth er deleier og teknologisjef i Stranda Prolog — en teknologibedrift som utvikler, produserer og leverer prosessutstyr til sjømatnæringen. Han er bosatt i Oslo, men ukependler til Kristiansund. Med 150 reisedøgn i året, er Hoseth glad for at det finnes en lokal flyplass kun minutter fra kontoret i Kristiansund.

Jacob Hoseth

Det tar tre timer fra jeg går ut døra hjemme i Oslo, til jeg er på plass på kontoret i Kristiansund. Uten Kvernberget ville det vært mye mer belastende å ukependle

Jacob Hoseth, teknologisjef i Stranda Prolog AS

Stoler på Kvernberget

Den sene søndagsavgangen fra Oslo til Kristiansund er gull verdt for tobarnsfaren, og gjør at han får mest mulig ut av tiden med sine to døtre. Når han er ferdig på jobb for uka, vil han komme seg raskest mulig hjem til Oslo igjen. Hoseth mener Kvernberget er en flyplass man kan stole på.

Avgangene fra Kvernberget er pålitelige. Det gjør at jeg kommer meg til Oslo til riktig tid, og kan planlegge ut ifra det

Jacob Hoseth

Pendler fra Kristiansund til Oslo

49 år gamle Terje Olsen jobber som direktør for forretningsområdet Asfalt i Norges ledende asfaltentreprenør, Veidekke Industri AS. Olsen er bosatt i Kristiansund, men pendler på jobb til Oslo hver uke. Han ser det som uproblematisk å pendle til jobb, takket være en lokal, effektiv og pålitelig flyplass.

Jeg bruker knapt to timer fra jeg går ut døra hjemme til jeg går inn døra på hovedkontoret i Oslo. Mange av mine kolleger bor mye nærmere Oslo, men bruker lenger tid til kontoret

Terje Olsen, direktør forretningsområde Asfalt i Veidekke Industri AS
Terje Olsen

Helt avhengig av den lokale flyplassen

Med 150 reiser pr. år, er Olsen klar på at Kvernberget er en helt essensiell faktor som må være tilstede for at han skal kunne ha den jobben han har. Han mener generelt at Kvernberget er avgjørende for at de som bor på Nordmøre kan delta i det nasjonale jobbmarkedet. 

Uten Kvernberget Lufthavn kunne jeg ikke hatt den jobben jeg har i dag. Da hadde valget blitt å finne på noe annet eller flytte fra Nordmøre

Terje Olsen

Vurderer flere faktorer enn pris

Olsen mener befolkningen på Nordmøre gjør lurt i å vurdere flere faktorer enn kun pris som avgjørende for hvilken flyplass de velger på neste reise. Den reelle prisen vil først komme til syne den dagen vi ikke lengre har en flyplass på Nordmøre, understreker han. Olsen er overbevist om at mange næringer, som for eksempel oljenæringen, ikke kunne eksistert på våre kanter om vi ikke hadde hatt egen flyplass.

Om Kvernberget ble lagt ned, ville det betydd mange tusen færre arbeidsplasser. Det hadde heller ikke vært attraktivt for våre ungdommer å flytte hjem etter endt utdannelse

Terje Olsen

Reiser med charter fra Kvernberget hvert år

Olsen benytter også den lokale flyplassen i feriesammenheng. Han synes det er helt topp å kunne reise med charter fra Kvernberget.

Vi har reist med charter fra Kvernberget nesten hvert år siden tilbudet kom. Å bruke fire timer fra boarding på destinasjonen til man sitter i sofaen på Torvhaugan er helt optimal tidsbruk

Terje Olsen

Innholdet er produsert av Develo på oppdrag fra Kvernberget Vekst .

Om Stranda Prolog AS og Veidekke Industri AS

Kunnskapsbedriften Stranda Prolog har siden 1946 levert utstyr til kystnæringene. Hovedkontoret ligger i Kristiansund, men de har fremdeles virksomhet i de opprinnelige lokalene på Langøyneset i Averøy. Selskapet har ansatte fra åtte nasjoner og kunder over hele verden. Gode kommunikasjoner er et avgjørende rammevilkår.

www.stranda.net 

Om Kvernberget vekst

Kvernberget vekst jobber for vekst og utvikling ved Kristiansund Lufthavn, Kvernberget. Med kampanjen "Kvernberget, så klart!" vil våre ambassadører fortelle hvorfor Kvernberget flyplass er verdifull for alle oss som bor og virker på Nordmøre. Sjekk Kvernberget først når du skal ut og reise!

www.kvernbergetvekst.no

#kvernbergetsåklart

 
Del artikkelen på Facebook