Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Kvernberget, så klart!

Kariholagutten Christian Michelsen bor på Dale i Kristiansund, med kone og to barn. Han er hovedtrener for Kristiansund Ballklubb, og spilte en viktig rolle i å få byens beste fotballag til en enestående 7. plass i Eliteserien 2017. Som stor lokalpatriot, er Michelsen bevisst på å benytte den lokale flyplassen når han reiser.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Kvernberget — den 12. mann

Michelsen mener Kvernberget er helt avgjørende for at KBK skal kunne konkurrere rundt om i landet, uten at for mye tid går bort til reising. Tiden laget sparer på å reise fra Kvernberget, er tid de kan bruke på å trene og bli enda litt bedre. I 2017 inngikk klubben en gunstig parkeringsavtale med flyplassen, i forbindelse med reiser til bortekamper. Han synes det er fantastisk å kunne inngå en slik gjensidig fordelaktig avtale med en lokal støttespiller som Kvernberget.

Kvernberget er en viktig medspiller vi kan takke for mange av våre bortepoeng i Eliteserien 2017

Christian Michelsen, hovedtrener Kristiansund Ballklubb
Christian Michelsen velger vindusplass for å sikre seg synet av den fineste innflygingen i Norge.

Norges fineste innflyging

På samme måte som han satte seg ved vinduet for å se strendene ved innflygingen til Kapp Verde i desember, setter han seg bestandig ved vinduet for å se innflygingen til det han mener er Norges fineste by; Kristiansund.

Michelsen mener det er utrolig viktig at de som bor på Nordmøre bruker Kvernberget. Selv benytter han Kvernberget både i jobbsammenheng og på ferie. Når han reiser med to utålmodige små, ser han en stor fordel i en effektiv lokal flyplass. Michelsen har bare gode ting å si om Kvernberget og menneskene som jobber der.

Å reise fra Kvernberget går alltid knirkefritt. De som jobber der er utrolig hyggelige og serviceinnstilte. Det er heller ikke mange andre plasser som er finere å komme hjem til

Christian Michelsen
Hovedtrener for Kristiansund Ballklubb, Christian Michelsen, elsker følelsen av å lande på Kvernberget etter en borteseier

Kvernberget er viktig for KBK og alle som driver idrett på Nordmøre. Å komme hjem til Kvernberget etter borteseier er alltid en god følelse

Christian Michelsen, hovedtrener Kristiansund Ballklubb

Innholdet er produsert av Develo på oppdrag fra Kvernberget vekst

Om Kvernberget vekst

Kvernberget vekst jobber for vekst og utvikling ved Kristiansund Lufthavn, Kvernberget. Med kampanjen "Kvernberget, så klart!" vil våre ambassadører fortelle hvorfor Kvernberget flyplass er verdifull for alle oss som bor og virker på Nordmøre. Sjekk Kvernberget først når du skal ut og reise!

www.kvernbergetvekst.no

#kvernbergetsåklart

 
Del artikkelen på Facebook