Annonsørinnhold i samarbeid med Norfloor AS, avd. Kristiansund

Hva er dette?

 
 

I 40 år har fliser vært vårt fag!

Bak enhver flisebutikk med suksess står det en italiener. Det gjelder i alle fall Norfloor AS, Norges eldste og ledende leverandør av kvalitetsfliser. Her finner du fliser i alle størrelser, farger og formater. Dermed er alt tilrettelagt for at du skal få oppfylt drømmen om det perfekte bad, gulv eller kjøkken.

Annonsørinnhold i samarbeid med Norfloor AS, avd. Kristiansund

Norfloor AS, avd. Kristiansund

Vi skrur tiden tilbake til 1970-tallet. Norskitalienske Valentino Cossutta så at det var dårlig med flis i Norge, og bestemte seg for at dette måtte han gjøre noe med. Han fikk tak i en italiensk leverandør og salg av flis var i gang.

Siden oppstarten i 1979 har Norfloor AS vært en viktig og ledende aktør i den norske flisbransjen. I dag kan de krone seg med tittelen Norges eldste fliskjede, og dekker hele Norge. Nettverket består av egne avdelinger, franchisebutikker og en rekke frittstående forhandlere. Valentino har overlatt ansvaret til sin sønn Alessandro, som i dag har rollen som styreformann.

Felles for alle er faglige kompetanse, service, veiledning og garanti på flis, VVS og baderomsmøbler, tilbehør og kjemiske produkter. Du som kunde skal være trygg på at du får løsninger som du garantert blir fornøyd med.

Om 1979 var et viktig år for Norfloor, så er 2019 nesten like betydningsfylt. Det er 40-års jubileum, som naturligvis vil blir markert på mange forskjellige måter rundt om i butikkene. Én av de som gleder som aller mest er Ronny Malmedal, avdelingsleder i butikken i Kristiansund.

– Det er klart at 40 år må markeres! Det kommer til å bli fremhevet i alle butikkene rundt om i Norge og for kundene venter det en rekke kampanjer, smiler han.

Med seg på laget har han to ansatte samt en ekstrahjelp, hvor alle har sitt hovedområde. Tore Jutvik tar seg av fagfolkene i Proffsenteret, Hege Tømmervåg har ansvar for butikk og VVS-produkter og møbler mens Ronny håndterer drift og prosjektsalg.

– Fordelingen fungerer utmerket og gjør hverdagen enklere. Men alle hjelper kundene, selv om vi har hvert vårt ansvarsområde. Proffene har sin egen avdeling og inngang, som er åpen fra klokken syv i ukedagene, sier Malmedal. 

Alle de tre ansatte har lang fartstid. I mer enn ti år har de trofast kommet på jobb i butikken i Rørgata. At alle har blitt så lenge tyder på et meget godt arbeidsmiljø og samarbeid dem mellom. Det merker også kundene, som ønskes velkommen inn med et smil.

Kundebasen består av både private og proffmarkedet, men det er en langt høyere andel av proff som benytter seg av Norfloors tjenester.

Vi hjelper deg med å velge riktig for ditt prosjekt, slik at du kan bli fornøyd i mange år fremover!

Norfloor AS
Hege Tømmervåg vet hva som skal til for å skape det perfekte bad.

Kunnskap og kvalitet for proff og privat

Norfloor har som hovedmål å være flisleggerens førstevalg. I snart 40 år har de samarbeidet med de fremste flisprodusentene i blant annet Italia. Dermed kan de tilby det beste og mest innovative produktutvalget til enhver tid.

Det er også utviklet et eget "Proffkonsept", som består av de mest tradisjonelle flisformatene og fargene, som går opp i modul. Som kunde vet du at alle standard produktene alltid er tilgjengelig, samt til avtalt pris. Hovedlageret ligger i Halden og det er opptil 3 leveringer i uken til alle avdelingene i Norge.

Proffselgerne er også godt oppdatert på nye produkter og teknikker. Det avholdes jevnlig kurs og produktopplæring i alle butikkene. Hit ønskes alltid proffkundene velkommen.

Det er også utarbeidet et fordelsprogram som gir proffkundene en fast bonus i form av poeng. Alle oppsamlede poeng kan konverteres til uttak av ulike varer og produkter, eller de kan konverteres til en kreditnota som godskrives kontoen din. Du får bonus for hver krone du kjøper for.

Trender kommer og forsvinner, for så å komme tilbake. Akkurat nå er store fliser ettertraktet for bad. Norfloor har et enormt utvalg av italienske baderomsfliser til gulv og vegger i alle prisklasser. Baderomsfliser kommer i alle farger, størrelser og overflater. Alle flisene kan også tilpasses dine behov og forventninger. Dermed ligger alt rette for at du skal få drømmebadet.

De som virkelig ønsker noe utenom det vanlige kan gå for verdens største fliseformat: 1,6x3,2 meter.

Alle flisene er produsert i midt- og nord-Italia og de aller fleste formater er lagerført i Norge.

Malmedal forteller at mange foretrekker en tidløs løsning når det kommer til bad. Det er slutt på dekorelementer og border. Nå skal det være naturoverflater som ser ut som treverk, marmor eller naturstein.

Klassisk hvit går det lite av. Badet skal helst ha litt farge, som lysegrå, beige eller brunt.

Usikker på hva slags bad du vil ha, hvilke fliser og farger som passer og type interiør? Da tar du turen til Hege, som tegner og prosjekter badet for deg. Med eksperthjelp får du den beste løsningen.

Dermed får du tegnet dit nye bad med ønskede fliser og baderomsmøbler i en fotorealistisk 3D-fil som kan brukes i beslutningsprosessen. 

Tore Jutvik hjelper fagfolkene på Proffsenteret slik at de får de rette produktene til å utføre jobben.

WOW-opplevelse midt i byen

I 2017 åpnet også Norfloor-kjedens første designstudio. Nettopp her i Kristiansund. Dette er et stort rom hvor fliser ikke er utstilt i miljø som er typisk for butikker. Designstudio ligner mer på et galleri, med et stort spekter av flisserier. Her må man jobbe litt og sette sammen løsninger selv.

– Kundene får en ekte WOW-opplevelse. Designstudioet krever også en del av oss som skal veilede kundene. Det er et stort utvalg av masse forskjellige fliser som består av alt fra små mosaikkfliser til de helt store på 1,2 meter. Her kan kundene sette sammen selv, men det krever at løsningene er gjennomtenkt, forklarer Malmedal.

Han legger til at det er lurt å ta med et bilde eller en skisse med mål av rommet du skal pusse opp. Da kan de kyndige fagfolkene hjelpe deg med å finne løsninger som passer for nettopp det rommet du skal renovere.

Et annet tips er å tenke at det skal være en rød tråd når man skal pusse opp flere rom. Velg samme type flis, både med farger og størrelser, i alle rommene slik at det blir et gjennomgående tema.

Malmedal vektlegger at de skal være en idékilde, og samtidig gi inspirasjon til løsninger som passer for deg. Uansett om du foretrekker et klassisk, trygt valg eller de mest trendy og ultramoderne løsninger, vil erfarne medarbeidere hjelpe deg.

Selv om Norfloor er spesialister på flis, kan de også tilby det meste innen VVS: Fra dusj, badekar, toalett, armatur og blandebatteri, kjøkkenbatterier, baderomstilbehør og porselensservanter til oppheng og små kroker.

De lagerførte baderomsmøblene kommer fra italienske Arbi. Selvfølgelig kan du få skreddersydd din løsning etter ønsket mål, farge, overflate og materialer til meget gode priser. 

Hos Norfloor finner du alt du trenger til badet - i italiensk design naturligvis.

Oppfyll drømmen i dag

Trioen i Kristiansund kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med en godkjent og dyktig håndverker som utfører jobben for deg. Alt arbeid utføres i henhold til lover og regler. Enten du trenger flislegger, rørlegger eller snekker vil den utførende delen av prosjektet utføres av en av Proff-kundene, som fungerer som en samarbeidspartner. I butikken står det også visittkort fra rundt 20 håndverkerfirmaer som kundene kan ta med seg.

– Vi ønsker å bruke lokale firmaer slik at lokalsamfunnet utvikler seg. På den måten kan vi bidra med vekst i samfunnet og at bedriftene består, sier Malmedal.

Han anbefaler alle kunder å ta kontakt med utførende håndverker før man setter i gang i med å velge fliser. Da får du mer informasjon om antall sluk, hvilke dusjløsninger og annet som spiller inn for flisvalget. Det er ingen god løsning å velge store fliser på bad med mange kanter. Da blir flisene kappet midt på, og resultatet ser ikke pent ut.

God planlegging og prosjektering er nøkkelen til et flott bad eller kjøkken. Norfloor jobber med de fremste produktdesignerne i verden, og det utvikles stadig nye, lekre fliser. Disse lanseres hvert år gjennom deres samarbeidsprodusenter, som Norfloor er alene om å representere i Norge. Ved å legge turen innom butikken i Kristiansund kan du dermed sikre deg et bad, kjøkken eller gulv som ikke "alle andre" har.

Malmedal legger ikke skjul på den store og trofaste kundebasen skyldes kvalitet på produktene, det store assortimentet og den meget gode servicen hos de erfarne og kunnskapsrike ansatte.

Når det kommer til fliser vet Norfloor hva det dreier seg om. De har produsert kvalitet i 40 år – og det akter de å fortsette med i mange år fremover. Fliser er tross alt deres fag!

Norfloor AS

• Norfloor Kristiansund er en totalleverandør av fliser, baderomsmøbler og kjemiske produkter til det private markedet og byggebransjen i Kristiansund.
• Vi har et stort utvalg av fliser, VVS-produkter, tilbehørsprodukter i alle stilarter, varianter og prisklasser.
• Ta turen innom for ideer og veiledning fra en av våre hyggelige medarbeidere.
• I butikken vår tegner vi ditt nye bad med ønskede fliser og baderomsmøbel og lager en foto-realistisk 3D fil som du kan bruke i beslutningsprosessen din. Velkommen innom for kvalifiserte råd!
• Norfloor-kjeden, etablert i 1979, er Norges eldste og ledende leverandør av kvalitetsfliser og tilhørende produkter, i det private og profesjonelle byggmarkedet.
• Et nettverk bestående av egne avdelinger, franchisebutikker og en rekke frittstående forhandlere er med på å gjøre oss landsdekkende.
• Hvis du går med drømmer om nye spennende planer for hjem eller fritidsbolig, bør du ta turen innom nærmeste Norfloor butikk!
• Norfloors kunder kan hele tiden være sikre på at den store konkurransen i bransjen, og Norfloors satsning på kvalitetsmerker, sikrer de beste kvalitetsproduktene som er å oppdrive, solgt gjennom Norfloors butikker spredt over hele Norge. Vi legger hele vår ære i dette. Dette gjelder alt fra utviklingen av ulike formater til overflatekvalitet, design, og- ikke minst - jobber Norfloor med de fremste produktdesignerene i verden, når det gjelder utviklingen av nye lekre flis serier, som lanseres hvert eneste år gjennom våre samarbeidsprodusentene, som Norfloor er alene om å representere i Norge.
• Fliser er vårt fag! Den faglige kompetanse, service, veiledning og garanti vi kan gi deg på flis, VVS og baderomsmøbler, tilbehør og kjemiske produkter gir deg trygghet for at du får løsninger som du garantert blir fornøyd med.

Del artikkelen på Facebook