Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Gå en fiin høst i møte

Det går mot en ny årstid i vår kjære, lille kystby. Dagene blir mørkere, været blir ruskete, og mange av oss trives aller best i sofakroken med ullpleddet rundt skrotten og en god krimserie på skjermen. Vi tilbringer mer tid i hjemmet på denne tiden av året, og høstkosen med levende lys og vedfyring gjør mørketiden overkommelig. Vi assosierer høsten med utskifting av temperatur, lys og farger — utendørs og i hjemmet. Da er det kjekt å ha en butikk full av sesongens fineste interiørtrender like rundt hjørnet. Bli med inn i Fiint-verdenen!

Annonsørinnhold i samarbeid med

Velourputer kombinert med pledd fra GANT.

Sesongens trender

På høstens Oslo Design Fair er designerne besatt av et mer rått, ubehandlet uttrykk i interiørstilen. Naturlige materialer som tre og stein kombineres med harde metaller, dype fargetoner og velour. Trenden er enkelhet og ro i innredningen.

I høst vil vi se mye i betong og resirkulert tre hos Fiint Interiør. Farger som rust, oker, grønn og dus rosa vil pryde interiøret. 

 

Hjemme hos Fiint-Rebecca prydes stuen av dansk design.

Et lekkert bord i betong og tre omringes av elegante stoler — begge deler fra merket Muubs. Fra taket henger runde lamper fra House Doctor som mykner helhetsinntrykket. 

Badet holder minimalistisk i nøytrale farger. Et par såper fra Savon De Marseille får hedersplassen på baderomsbenken.

Sjekk ut Rebeccas gjennomførte Instagramprofil @rebecca.cathrine for mer inspirasjon!

 
 

Tidløs krystall

Crispy-kolleksjonen fra Frederik Bagger er perfekt for enhver anledning, enten det er til morgenkaffen eller julebordet. Egner seg også utmerket som gave!

 

Hjemme hos Fiint-Merete finner man mønster og duse farger.

Nesten hele huset er innredet med lekre møbler og stilig pynt fra Fiint.

 

Fiine gaver

Produktene fra Nicolas Vahe er av ypperste kvalitet. De egner seg godt som både dekorasjon og mat. Disse er dessuten flotte gaver til en rimelig penge!

Bruk litt tid når du skal kjøpe gave til noen du setter pris på. Det handler ikke om hvor dyr gaven er, men å vise at man har tenkt på noen!

Inger Eliassen
Rimelige gaver fra Nicolas Vahe

Fiint-damenes interiørtips

— Ikke heng deg for mye opp i trendene. Bruk interiør du personlig synes er fint, og som er typisk deg. Det er sånn du får et unikt hjem!

— Det kan være lurt å velge de store møblene i nøytrale farger, og heller ha litt sprekere farger på tilbehør som er billigere å bytte ut!

— Ønsker du mer mønster i hjemmet ditt? Et tips fra oss er å legge mønstrete tapet i rom du ikke oppholder deg for mye i — for eksempel i gangen. Da slipper du å gå lei!

— Bland ulike materialer, farger og tekstiler i innredningen din. Høstens store trend, velour, er stilig i kombinasjon med røffere materialer som tre og betong. Slik får du et mer spennende hjem!

— Bruk sort til å sette dybde og kontrast i rommet. Det kan for eksempel være en sort benk eller en sort krukke.

— Når du skal dekorere med pyntegjenstander; tenk oddetall. Kombinasjoner med 1, 3 eller 5 ting ser best ut!

— Klipp og lim fra interiørblader for å se hvilke møbler og farger som kan passe sammen. Ta det gjerne med inn i butikken som inspirasjon!

— Ha en plan på hvordan du vil det skal se ut til slutt. Tre gjengående farger vil gi hjemmet ditt et helhetlig uttrykk.

 

Noe for alle lommebøker

Hos Fiint finner du det meste til huset; møbler, pynt, tepper, stoffer og solskjerming. Det blir mer og mer populært å bruke solskjerming som en del av innredningen, forteller eier, Inger Eliassen. Fiint Interiør er opptatt av håndverk og kvalitet. Samtidig er de opptatt av å ha en blanding av rimelige og eksklusive ting. Alle skal kunne finne noe her! 


Fiint-damene kommer gjerne hjem til deg

Er du en av mange som synes det er vanskelig å skape et gjennomført inntrykk i hjemmet, kan du få besøk av en Fiint-dame hjemme hos deg. Alle de ansatte er genuint interessert i interiør. Du kan også stikke hodet inn i butikken og få med deg en katalog til inspirasjon! Tingene de ikke har i butikken, kan de alltids bestille for deg.

 
 
 

Du skal ikke føle at du må kjøpe noe. Kom gjerne innom oss for å få en kopp kaffe og gode råd! Vi er bare glad for å se deg.

Fiint-damene
 
Del artikkelen på Facebook