Annonsørinnhold i samarbeid med Goma Bygg AS

Hva er dette?

 
 

Et byggefirma du kan stole på!

Helt siden han begynte i byggebransjen har Jørgen Schnell drømt om å drive for seg selv. Nå driver 27-åringen Goma Bygg. Firmaet er oppkalt etter hjemstedet, og er i dag en solid bedrift med fokus på moderne løsninger, nøyaktighet, effektivitet og høy kvalitet.

Annonsørinnhold i samarbeid med Goma Bygg AS

Goma Bygg AS

For Jørgen Schnell er det ikke aktuelt å sitte stille. Her må det skje noe hele tiden. Så når du trenger en snekker, er han rett mann for jobben. 

Tjenestene de tilbyr er blant annet innvendig og utvendig rehabilitering, ombygging, tilbygg, vindusskifting, bordkledning, asbestsanering, renovering av bad og takarbeid. 

– Jeg startet som lærling i Lønnheim Entreprenør og fullførte læretiden i Fosna bygg, der fikk jeg jobb som tømrer etterpå. Jeg har også vært innom hyttebygging i et annet firma og arbeidet ved anleggsavdelingen i kommunen. Drømmen om mitt eget byggefirma har alltid vært der, så da jeg satt og vurderte om jeg skulle ta sjansen, var jeg aldri i tvil. Det var nå eller aldri, sier Schnell. 

Entusiasmen for tømrerfaget fikk han i barndommen av Reidar, søskenbarnet til moren. 

- Reidar er en allsidig mann som kan mye forskjellig, så da jeg fikk sjansen til å være med i verkstedet og skru bil eller være hjelper mens han drev med oppussing, var det alltid like spennende og lærerikt. Dette vekket nok helt klart interessen for faget, forteller han videre. 

Schnell har alltid visst at det var tømrer han ville bli. Energisk som han er, passer dette yrket veldig godt. Men han legger ikke skjul på at det ikke er noen 8-16 jobb.

– Jeg prøver å holde arbeidstiden til dagtid, har en datter på snart 3 år jeg vil tilbringe ettermiddagene med, men det hender ofte at jeg jobber både kvelder og helger, fortsetter han.

Til sommeren er han også ferdig med mesterbrevet, og ser frem til å ta et steg opp, til byggmester.

Dermed blir Goma Bygg en mesterbedrift.

Totalt består Goma Bygg av fire ansatte, hvor alle er tømrere. Schnell forteller at de er et lite lokalt byggfirma som påtar seg det meste innen bygg – både inne og ute. De har bred erfaring fra ulike oppdrag innen bygg- og anlegg. 

Prosjektet ditt er i trygge og erfarne hender med Goma Bygg. Her representert med Ramunas Zurkus (f.v.), Jørgen Schnell og Virgilius Lusciauskas. Nerijus Straiupis var ikke til stede da bildet ble tatt.

Tar gjerne en utfordring!

Ett av de mest spennende prosjektene Goma Bygg har vært involvert i er en hytte på Averøy.

– Vi ble spurt om å overta et hytteprosjekt etter at opprinnelige oppdragsgiver gikk konkurs. Så det falt på oss å ferdigstille hytta, som er tegnet av arkitektfirmaet Norconsult. Den ligger flott til i havgapet, og er stilmessig ingen tradisjonell hytte, men likevel utrolig flott. Den er kledd i vedlikeholdsfritt materiale, forteller Schnell. 

Hytta har mange flotte og gode løsninger.Både vegger og tak er kledd i kebony, som passer godt inn i kystmiljøet. Innvendig er det slette gipsvegger med listefri avslutning mot vinduer, spiletak og glasstak på det ene badet. 

Han legger til at de vanligvis ikke påtar seg oppdrag med nybygg og hytter, men at dette prosjektet var så unikt at det var umulig å si nei.

Det er eierne Lars og Grete Torvik glad for!

– De som opprinnelig hadde oppdraget utførte en heller slett jobb. Det var mye som måtte gjøres om igjen og endres på. Det var ikke lett å få noen til å overta, men Goma Bygg sa ja. De har utført en utrolig bra jobb og er meget profesjonelle. Vi er veldig fornøyde, sier Lars.

Goma Bygg fullførte oppdraget til punkt og prikke. Dermed kunne ekteparet feire romjulen i hytten slik det opprinnelig ment.

Schnell legger ikke skjul på at dette var et oppdrag som han gjerne kunne tenke seg flere av. 

Den drevne tømreren deler gjerne hva dagens trender er: Slette overflater på vegg og tak med listefri overgang, store laminatplanker og store flis på badet. Så skal det gjerne være åpne løsninger.

Ferdigmalt panel er på en måte ut.

De fire ansatte i Goma Bygg er også flinke til å komme med råd og tips for de beste løsningene.

– Det hender ofte at kundene kommer til oss med en idé som vi da er med på å videreutvikle den slik at kunden får den løsningen de ønsker. Vi har ofte løsninger som blir prikken over i’en, sier Schnell.

Tømreren synes det er gøy når kunden er åpen for forslag slik at fagfolkene kan utfordre seg selv litt. 

Den arkitekttegnede hytta på Averøy har vedlikeholdfri bekledning på vegger og tak. For Goma Bygg var det et helt unikt prosjekt å få være med på.

Vi er ikke fornøyd før du er fornøyd

Goma Bygg samarbeider med en rekke lokale bedrifter slik at de kan tilby sine kunder en komplett pakke. Dette gir også trygghet for kundene. 

– Vi har funnet firmaer hvor dette samarbeidet fungerer utmerket. Vi kjenner hverandre godt etter mange prosjekter sammen, derfor vet vi hva som forventes av hverandre. De bruker oss og vi bruker dem. På den måten kan vi hjelpe hverandre med å få mer arbeid. Det er jo i alles interesse, forklarer Schnell. 

Virgilius Lusciauskas er i full gang med arbeidsdagen!

Kundebasen dekker både private og næringsliv. Goma Bygg holder til i Kristiansund, men dekker også områdene Smøla, Tustna, Tingvoll og Averøy.

Filosofien til Goma Bygg er at det skal leveres kvalitet i hvert prosjekt. De benytter byggematerialer fra anerkjente kvalitetsleverandører med lang fartstid i bransjen. Effektivitet står også i fokus, slik at du som kunde ser det ferdige resultatet innen en rimelig tidsramme.

Viktigst av alt: Fornøyde kunder! Derfor strekker de dyktige fagfolkene i Goma Bygg seg langt for at å imøtekomme kundens ønsker og forventninger. De er først fornøyd når kunden er det.

Goma Bygg er fortsatt et relativt nytt firma, nå i sitt tredje driftsår. De har likevel bred og mange års erfaring i byggebransjen. Både private og bedrifter kommer til å ha glede av deres kunnskap og tjenester i mange år fremover.

Sin unge alder til tross; Schnell har lagt grunnlaget for et firma som leverer bygg som skal stå stødig i all slags vær.

Ditt oppdrag er i trygge – og erfarne – hender med Goma Bygg!

Goma Bygg AS

• Goma Bygg AS ble stiftet av Jørgen Schnell i 2016, og er et lokalt byggefirma i Kristiansund.
• Vi er en solid bedrift med et stort fokus på kompetente medarbeidere og moderne løsninger.
• Alle våre oppdrag utføres med nøyaktighet, effektivitet og høy kvalitet.
• Vi er et byggefirma med sentral godkjenning i tiltaksklasse 1, som utførende i tømrerfaget.
• Vi tilbyr tjenester som innvendig og utvendig rehabilitering, ombygging, vindusskifting, bordkledning, asbestsanering, renovering av bad, takarbeid og mye mer.
• Goma Bygg AS holder til i Kristiansund, men vi tilbyr gjerne våre tjenester i andre nærliggende områder som Smøla, Tustna, Tingvoll og Averøy.
• Vi prøver alltid å være fleksible, og strekker oss langt for våre kunder.

Del artikkelen på Facebook