Annonsørinnhold i samarbeid med SpareBank 1 Nordvest

Hva er dette?

 
 

Bølgen opp for Nordmøre

Lokal verdiskapning er helt avgjørende for SpareBank 1 Nordvest. – Vi har ingen planer om å stoppe med det i 2017, oppsummerer Odd Einar Folland før inngangen til et nytt og spennende år i Nordmøre-regionen.

Annonsørinnhold i samarbeid med SpareBank 1 Nordvest

ENGASJERT: Administrerende direktør Odd Einar Folland brenner for å støtte opp om lokalt engasjement i hele Nordmøre.

SpareBank 1 Nordvest

– Vi er en lokalbank i Møre og Romsdal som baserer vår virksomhet på nettopp å drive utvikling i våre lokalsamfunn, sier administrerende direktør Odd Einar Folland.

For anledningen har han tatt en liten pust i bakken og tatt turen ut fra kontoret og til Atlanterhavsvegen. Naturen i Nordmøre-regionen er det heller ikke noe å si på, for å si det sånn!

– Kultur-, idrett- og næringsutvikling er tre viktige motorer for at våre innbyggere skal trives. Det skal vi fortsette med i 2017, understreker Folland.

Kultur-, idrett- og næringsutvikling er tre viktige motorer for at våre innbyggere skal trives.

Odd Einar Folland
SER ETTER DET LILLE EKSTRA: Trebarnsmor Liv Berit Bach er selv opptatt av å støtte dem som gir noe tilbake til lokalsamfunnet.

JA til lokal verdiskapning

– For meg faller valget på dem som alltid yter det lille ekstra og som gir noe tilbake til lokalsamfunnet, det være seg bank eller butikk, sier Liv Berit Bach (se video øverst i artikkelen).

Vi har forflyttet oss fra Atlanterhavsvegen og hjem til trebarnsmoren fra Kristiansund. Alle tre barna hennes er aktive i idrett. Hele uken igjennom er det fotballtreninger i Kristiansund Fotballklubb og Clausenengen Fotballklubb - og selv er Liv Berit engasjert i KBK.

– På alle de områdene er SpareBank 1 Nordvests engasjement helt uvurderlig, fastslår Bach.

SAMMEN FÅR VI TING TIL Å SKJE: Fra venstre: Hans Mellemsæther, SpareBank 1 Nordvest, Ida Ørjansen Heggem, markedssjef i Operaen og Odd Einar Folland fra SpareBank 1 Nordvest sammen med operasjef Line Lønning Andresen.

– Et hjerte for operabyen Kristiansund

Heller ikke Operaen i Kristiansund (OiK) kunne klart seg uten generalsponsor SpareBank 1 Nordvests engasjement. Da hadde langt færre fått gleden av sang, dans og musikk i byen.

– Vi er heldige som har samfunnsengasjerte og positive bedrifter i ryggen, som SpareBank 1 Nordvest. De er en av våre eldste sponsorer og har vært med lenge. Det merkes at de har et hjerte for operabyen Kristiansund! sier operasjef Line Lønning Andresen.

For Gurispelet og Sparebanken går samarbeidet helt tilbake til oppstarten av stykket i 1990. Kort fortalt handler Gurispelet om brytningstiden mellom ny og gammel tro (i vikingetiden), hvor Fru Guri er den sterke kvinneskikkelsen som holder familien samlet. Det hele startet som et lite tablå i forbindelse med 800-års jubileet til Edøy Gamle kirke.

ÅRETS SPEL: Helge Jordal i rollen som Solve Skald. Her sammen med fru Guri av Edøy (Sylvia Salvesen).

Kom deg på Gurispelet og Fosskonserten

– Det hviler en stor trygghet for videre liv for Guri, forteller Anne Elisabeth Gjeldnes. Hun er driftsleder på Gurisenteret som huser Gurispelet.

– SpareBank 1 Nordvest bidrar også med nye tanker og ideer til videreutvikling av både Gurispelet og andre prosjekter. Det er veldig moro!

Har du aldri vært på Gurispelet, bør du ta turen i juli 2017!

En annen kulturell aktivitet som har holdt på lenge er Fosskonserten. Helt siden 2003 har det hvert år den siste onsdagen i juli vært arrangert konsert ved fossen innerst i Valsøybotn - utenom i 2014.

– Det stemmer at det var ett års opphold med Fosskonserten. SpareBank 1 Nordvest var en viktig brikke for at vi kom i gang igjen. Jeg kan love en veldig bra konsert i 2017, sier Lars Botten og smiler lurt.

Sammen får vi ting til å skje ... også i 2017

SpareBank 1 Nordvest er opptatt av å utvikle hele Nordmøre-regionen med kultur, idrett og næring. Banken har blant annet vært generalsponsor for KBK siden starten for tretten år siden - og er en uvurderlig samarbeidspartner for Kristiansund Ballklubb. Det samme gjelder for Operaen i Kristiansund (OiK).

Del artikkelen på Facebook