Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Advokatene i Kaibakken blir Advio!

Advokatene i Kaibakken har drevet virksomhet under flere forskjellige navn siden 1913. Nå endrer de navn til Advio!

Annonsørinnhold i samarbeid med

På et kontor midt i Kaibakken sitter fire dedikerte advokater klare for å hjelpe akkurat deg med din sak. Kjell H. Visnes, Jan E. Todal, Ole Erik Gussiås og Åge Gustad jobber iherdig for å ivareta klientenes rettigheter. Advio har en god sammensetning av advokater med variert praksis og ulike spesialfelt. 

Vi har et veldig åpent miljø her på Advio. Vi drøfter juridiske problemstillinger, og spiller på hverandre for å kunne tilby våre klienter den beste tjenesten.

Kjell H. Visnes

Hva er nytt?

Hos Advio finner du den samme lange erfaringen og kvaliteten som tidligere, bare i en modernisert forpakning. Den nye nettsiden www.advio.no gir en god oversikt over hva advokatene kan hjelpe deg med. Advio tilbyr gratis førstegangskonsultasjon på inntil 30 minutter. 

Du tror kanskje ikke at du har noen sak, men det kan være lurt å få det vurdert av en advokat.

Åge Gustad

Nordmøringer trenger mest hjelp til barnefordeling

Advio er "altetende" i form av at de tar på seg alle mulige saker. Ofte trenger nordmøringer hjelp i barnefordelingssaker. Advokatene har derfor blitt ekstra gode på akkurat dette. 

-Det som er så spesielt med barnefordelingssaker er at selv ikke en rettsak setter et endelig punktum for den løsningen som er valgt. Man kan gå til sak på nytt, eller så kan det hende foreldrene kommer fram til en ny løsning i etterkant

Ole Erik Gussiås

Bekymringsverdig økning i saker med nettovergrep mot barn

Som advokat er noen saker følelsesmessig mer vanskelig enn andre. Advokatene er enige i at de tøffeste sakene er de som angår barn som utsettes for vold og overgrep. 

Det som bekymrer meg er økningen i saker der barn utsettes for overgrep på internett. Ofte er det voksne menn som utgir seg for å være en ung jente eller gutt. De kontakter barn og får de til å gjøre ting foran kamera. Slike saker er tøffe.

Jan E. Todal
Våknet av mareritt

Advokatene blir litt herdet, og tar som regel ikke med seg jobben hjem. De mener det er viktig å kunne legge igjen sakene på kontoret, slik at de kan starte på jobb med et klart hode neste dag. Noen ganger er det lettere sagt enn gjort...

- Jeg jobbet som bobestyrer for Nordmørspostens konkursbo, og hadde forferdelig mange ubetalte krav å ordne opp i. En natt ble jeg vekt av kona under et mareritt. Jeg stod med hodet inn i klesskapet, og da hun spurte hva jeg holdt på med, hadde jeg ropt "jeg leter da etter de utestående fordringene!" ler Kjell H. Visnes. 


Tips og råd fra advokatene

Advokatene håper folk forstår viktigheten i å skrive samboerkontrakt, og mener det kan spare folk for vanskelige konflikter. 

- Å skrive samboerkontrakt er noe av det viktigste man gjør når man flytter sammen. Man har en stor trygghet i en slik kontrakt. Det er tankevekkende å se at de som kommer for å skrive samboerkontrakt typisk er 50-/60-åringer som har gått på en smell tidligere, sier Ole Erik Gussiås. 


Andre råd:

• Oppsøk advokat i tide, spesielt i arvespørsmål. Ikke la slikt ødelegge familieforhold.

• Ikke heng deg opp i ting du leser om ulike rettssaker på nett. Din sak får ikke nødvendigvis samme utfall!

• Har du tenkt å oppsøke advokat, er det lurt å være litt forberedt. Ha historien din klar, og ta med deg relevant dokumentasjon. På den måten får vi brukt tiden mest mulig effektivt, og det blir billigere for deg!

Advokatsekretær Grete Gjeldnes hjelper deg å velge riktig advokat.

Advokat Jan E. Todal har 20 års erfaring, og er fast bistandsadvokat ved Nordmøre Tingrett og Frostating Lagmannsrett.

Advokat Kjell H. Visnes har over 30 års erfaring som advokat, og er blant annet samarbeidsadvokat for Huseiernes Landsforbund.

Advokat Ole Erik Gussiås har nesten 20 års erfaring som advokat, og har vært bostyrer for Nordmøre Tingrett siden 2002.

Advokat Åge Gustad har lang erfaring fra politi og domstolene, og dekker de fleste juridiske områder.

Velkommen til Advio!- Gratis førstegangskonsultasjon inntil 30 minutter

- Personlig oppfølging gjennom hele saken

- Hjelper alltid kunden med å finne ut om de kan få fri rettshjelp/rettsforsikring


Hauggata 1

71585480

post@advio.no

www.advio.no


Del artikkelen på Facebook