Vil hjelpe med å kjøpe mat og snakke i telefon

Over 30 personer fra de fleste områder i Heim har registrert seg som frivillig og ønsker å bidra med hjelp til dem som trenger det.

DEL

Hemne og Halsa frivilligsentraler organiserer bistand til de som trenger hjelp. Dette skjer i samarbeid med Heim kommune og NKS omsorgsberedskapsgruppe i kommunen, opplyses det i en pressemelding.

Man kan be om hjelp, eller man kan melde seg som frivillig på kommunens nettsider eller på telefon.

– Folk i Heim kommune skal føle seg sikre på at de skal få trygg og god hjelp om de trenger det. Ikke nøl med å ta kontakt, skriver Hemne og Halsa frivilligsentraler i en pressemelding.

Eksempler på oppgaver som de frivillige kan gjøre er innkjøp/distribusjon av matinnkjøp og liknende, transport av varer, sosial kontakt via telefon eller via sosiale medier, og andre forefallende oppgaver.

– Dagligvarebutikkene i Heim spiller også på lag, og de fleste har lagt til rette for at handlehjelp via en frivillig lett skal la seg gjennomføre. Om du kjenner noen som trenger en hjelpende hånd, eller et lyttende øre, så ta kontakt med oss, skriver Hemne og Halsa frivilligsentraler.

Artikkeltags