Undertegnede startet opp som frilans-journalist og fotograf i en alder av 14 år i 1986. Mye har skjedd i mediabildet fra den gangen Asbjørn Jordahl var redaktør i Tidens Krav og til nå. Men mye er også det samme. Folk vil fremdeles ha papiravisa til morgenkaffen. Jeg har fulgt media med argusøyne i alle år og det er utenkelig for meg å ikke lese nyhetene på papir. Og her er vi inne på noe av vesentlig betydning. Dette har med folks identitet å gjøre. En sjelesak så å si.

Men det jeg vil aller mest med dette innlegget er å oppfordre ledelsen i Tidens Krav til fremdeles å gi ut fem papirutgaver i uka. Jeg er overbevist om at det er en vinn-vinn-sak. Jeg er også helt sikker på at folk i Kristiansund og på Nordmøre vil bifalle dette. Jeg skjønner at tiden kanskje er moden for innsparinger, men prøv likevel å anerkjenne Tidens Kravs lesere. Spesielt den eldre garde. Mange av de eldre kan streve litt med synet, og hva er vel artigere enn at et barnebarn kommer innom mormor og bidrar med lesinga.

Jeg tror at papiravisa fortsatt kommer til å vare i mange tiår. Fordi at følelsen av å følge med på hva som skjer i byen er av uvurderlig betydning. Så nå håper jeg at de som skal bestemme papiravisas fremtid kommer frem til at papiravisa må bestå. Det blir litt upersonlig å lese nyhetene på nettet over tid. Lykke til med valget!