VG: Kastrati legger seg paddeflat etter «soper»-kommentar: − Utrolig tungt

Flamur Kastrati legger seg paddeflat etter at han kalte Vålerenga-trener Dag Eilev Fagermo «soper».

Flamur Kastrati legger seg paddeflat etter at han kalte Vålerenga-trener Dag Eilev Fagermo «soper». Foto:

KBK-spissen sier til VG at han ikke visste hva ordet betydde.

DEL

– Sannsynligvis kommer hele Norge til å tro at dette er den dårligste unnskyldningen en fotballspiller noensinne har kommet med, men sannheten er at jeg ikke visste hva «soper» betydde. Jeg har dessverre hørt det altfor mange ganger og jeg trodde det betydde noe sånt som «idiot», sier Kastrati sent søndag kveld til VG.

Avisen skriver at KBK-spissen har skjelvende stemme og at han forteller at han har det veldig vondt.

VG forteller videre at 28-åringen ber om tilgivelse, «men ikke fra klubben eller fotballforbundet. Straffen er han forberedt på å ta».

– Jeg beklager veldig. Jeg kunne kommet opp med en unnskyldning om at det sprakk for meg og at jeg ikke husker hva som ble sagt, men jeg velger heller å si det akkurat som det er, sier han til VG og fortsetter:

– Jeg er et forbilde og vet at det er mange som sliter med sin seksualitet eller legning. At jeg har gjort det verre for dem, det har jeg egentlig ikke ord for, sier Kastrati «som forstår at mange ikke vil komme til å tro på ham - og at nå forbereder seg på noen kommende tøffe uker.

– Men igjen: Jeg visste virkelig ikke hva jeg sa. Til hele det norske folk og alle jeg har såret: Unnskyld av hele mitt hjerte, sier Kastrati til VG.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken