Veteran kaller fødeavgjørelsen for et svik

Ap-veteranen Asmund Kristoffersen kaller avgjørelsen om å stenge fødeavdelingen i Kristiansund for et svik.

DEL

Kristoffersen, som satt på Stortinget fra 1993 til 2009, har onsdag kveld lagt ut en melding på sin åpne facebookside som har fått en rekke kommentarer.

Kristoffersen, som bor i Tingvoll, skriver: Gigantisk svik fra Helse Møre og Romsdal! Fjerne fødeavdelinga i Kristiansund! Hvordan går det an? Er det mer forsvarlig å samle alle fødsler i Molde enn å samle alle fødsler i Kristiansund, om de må samles? Bygningene i Molde er ille. Bygningene i Kristiansund er gode. Fagpersonalet i Kristiansund er minst like gode som sine kolleger i Molde. Svik-svik-svik.

Kommentarene, som alle støtter Kristoffersen, spenner fra «Helt forferdelig, vil heller ha hjemmefødsel!» via «Folk må på gatene!» (skrevet av Anna Owczarz, som i mange år har vært en sterk stemme for sykehuset i Kristiansund) til «Det er visst mye verre for ansatte i Molde å pendle til Kristiansund enn for ansatte i Kristiansund å pendle til Molde. Og nå flytter de mor og barn lange avstander til Molde sykehus som er så dårlig at de må ha dispensasjon for å drive der».

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken