Vegard (40) nyansatt hos Norsøk: – Spesiell tid å starte i ny stilling

Vegard Botterli, nyansatt kommunikasjonsrådgiver hos Norsøk.

Vegard Botterli, nyansatt kommunikasjonsrådgiver hos Norsøk. Foto:

Norsøk i Tingvoll har ansatt ny kommunikasjonsrådgiver.

DEL

Vegard Botterli (40) er ny kommunikasjonsrådgiver ved Norsk senter for økologisk landbruk (Norsøk). Han har tatt over stillingen etter Anita Land.

Det melder Norsøk i en pressemelding.

Botterli har masterutdanning innen journalistikk og fredsstudier fra London og Basel. Ellers har han blant annet arbeidet som journalist for det internasjonale nyhetsbyrået Reuters og for National Geographic.

Familien er nå etablert på Tingvoll. De gleder seg til at samfunnet åpner litt opp, slik at de kan bli bedre kjent med bygda, skriver Norsøk i pressemeldingen.

– Føler meg privilegert

Vegard Botterli mener han har fått drømmejobben, og gleder seg til å sette seg inn i alt som de ansatte i Norsøk arbeider med.

– Jeg har allerede fått vært med på feltarbeid og konferanser, men regner med at jeg trenger litt tid på å komme helt inn i fagtermene, sier Botterli ifølge pressemeldingen.

I april og mai har han arbeidet sammen med Anita Land, som har vært ansatt i Norsøk i 23 år. Hun går nå av med pensjon.

– Jeg føler meg privilegert som har fått denne jobben og kan bosette meg på Tingvoll. Etter ti år i storbyer er det godt å våkne opp til fuglesang og ikke bruke mye tid på å komme seg på jobb, sier den nye kommunikasjonsrådgiveren.

Vegard Botterli er oppvokst i Molde og har røtter i ØksendaI. I løpet av våren øker familien fra to til tre, og Botterli ser ifølge pressemeldingen ikke bort fra at han blir i jobben like lenge som sin forgjenger.

Artikkeltags