Lørdag er det klart for både humor og musikk i Surnadal: «Vårspræll 2023» i kulturhuset og konsert med Bratland i Bøfjorden grendehus.

I kulturhuset er det duoen Tove & Tove som sammen med venner igjen skal arrangene Vårspræll. Forhåndssalget av billetter har vært bra, og det loves mye bra og artig fra scenen.

– «Vårspræll 2023» er en kavalkade med gode, gamle revynummer fra tidligere Hæstlatter og Vårspræll, samt ispedd også noen nye og artige revyinnslag. Dette blir en helaften med mye latter glede. Her er det bare å begynne å glede seg, sier Tove M. Schei og Tove Sundli i en pressemelding.

Skal sitte

De har med seg 19 revyskuespillere fra regionen: Todalen, Løkken, Rindal, Øvre- og nedre Surnadal, samt gjesteartister fra Namsos og Sunndalsøra, kjent fra revyfestivalen på Høylandet. Disse er: Laila Kvendset, Torill Talgø, Kikki Moe, Dan Roger Pedersen, Ken Marius Pedersen, Håvard Halset, Lars Sæter, Jon Erik Grøset, Johan og Dagny Marie Øiestad, Camilla Hyttebakk, Erlend Romundstad, Gøran Bolme, Line Indergård, Eirik Nordvik, Einhild Johannessen, Maren Larsen, Inge Kristiansen og Ingun Løset.

– Øvingene er godt i gang; sketsjer, sanger, parodier og monologer skal sitte bra når aktørene entrer scenen, heter det i pressemeldingen.

Fullt grendehus

Samme kveld er det klart for konsert der Ingebjørg Bratland er hovedartist på Leikarvollen Scene i Bøfjorden.

– Billettsalget har gått over all forventning, og vi kan allerede melde om fulle hus! Vi har lagt ut ekstrabilletter, og det betyr at vi har rundet 250 solgte billetter. Helt fantastisk, sier arrangør Edvin Nyland Nessæther, som er daglig leder og arrangementsansvarlig i Leikarvollen Scene.

Karstein Mauset og Lisa Botterli Flostrand, samt Emma Wik skal sette publikum i den rette stemninga før publikum får være med inn i Bratlands musikalske univers.

Årets artist er klar: – Dette er vanvittig stort