Gå til sidens hovedinnhold

Slanke-sketsj med høy desibel

Artikkelen er over 5 år gammel

Camilla Hyttebakk oppnådde høyest desibel i Vårsøgteltet torsdag kveld.

Dermed vant hun tevlingen med de andre som skapte latterbrøl inne i teltet utenfor kulturhuset på Skei. 98 desibel ble det målt da Hyttebakk framførte sin sketsj om slankehysteriet, noe som ga henne diplom og enda mer anerkjennelse for sin modige framføring med et for mange vanskelig tema.

Vi har sett henne før, men det er like fornøyelig hver gang. Hyttebakk innser at manuset er litt selvopplevd, men trøster seg med at svart er slankende. Og hun finner delvis løsningene på hvordan hun eventuelt skal takle det å miste noen overflødige kilo. Dog ikke helt uten utfordringer, det heller.

Hun var ikke den eneste som fikk fram gapskratten hos de drøye 100 som benket seg ned i teltet for å få med seg "Vår kveld", som det står i programmet. Vi regner med at dette er en bevisst skrivemåte, og at dette var kvelden "vår", og ikke en vårkveld dette skulle være.

Det var flere gode innslag, både rindalinger på jakt - med en Naver fra Kvanne i rekkene -, de hektiske damer i kommunen med to blad Tove (Schei og Sundli), Line Indergård og Inger Anita Løkås som de to aldrende damene som treffes på kirkegården i Rindal, Ingunn Løseth og Camilla Hyttebakk som slet med kanonene i Sæterlia, men som til slutt fikk avfyrt kanonen med ordfører Nyheim som kanonkule i retning russerne i Surnadalsfjorden, og ikke minst Elisabeth Jensen som kom gående helt fra Alta for å treffe sine tidligere sambygdinger som hun ble veldig oppdatert på utover kvelden.

Etter gapskratten var det konsert med Lisa B. Flostrand, Brage Kr. Einum, Jøran Normann, Sondre Skogseth og Oddbjørn Sponås. 

Kommentarer til denne saken