Vårsøghelga avlyser

Årets Vårsøghelg blir avlyst som følge av koronasituasjonen. Her ser vi «Vårsøghelgas far», Henning Sommerro fra en tidligere vårsøghelg.

Årets Vårsøghelg blir avlyst som følge av koronasituasjonen. Her ser vi «Vårsøghelgas far», Henning Sommerro fra en tidligere vårsøghelg. Foto:

– Vi har heldigvis to flotte arrangement i regi av Vårsøghelga å sjå fram til i haust.

DEL

Anders Larsen, daglig leder for laget Vårsøg, melder tirsdag ettermiddag i en pressemelding at «årets Vårsøghelg dessverre må avlyses».

Dette gjøres med utgangspunkt i de nye retningslinjene fra myndighetene og Folkehelseinstituttet i forbindelse med koronasituasjonen. Tirsdag ble det tatt en beslutning om at alle store kultur- og idrettsarrangementer forbys til 15. juni.

– Vi har i år jobba fram eit festivalprogram som vi er veldig stolte av, og vi håpar at fleire av årets programpostar også vil stå på programmet under Vårsøghelga 2021, sier Larsen og fortsetter:

– Vi har heldigvis to flotte arrangement i regi av Vårsøghelga å sjå fram tili haust.

Den utsatte konserten med Åge og Trondheim Solistene planlegges 7. eller 8. november, og Vårsøglaget opplyser at de nå jobber med de siste detaljene omkring en julekonsert lørdag den 5. desember i Stangvik kyrkje. Artistene vil bli presentert så fort detaljene er på plass.

Larsen avslutter med følgende hilsen:

– Vi i laget Vårsøg håper som alle andre, at situasjonen no normaliserer seg så fort det let seg gjera, og at vi ikkje gløymer å nyta våren og vårsøgen, sjølv om det vert litt annleis i år. Vi jobbar også med å arrangere ein Kleivakveld utpå seinsommaren viss situasjonen tilseier at vi kan gjera det. Uansett så er det berre å sette av helga 28.-30. mai 2021. Da skal vi arrangere tidenes Vårsøgfest i Surnadal, med eit fantastisk program, ifantastiske kulisser. Velkommen!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken