Vær så snill – gi oss et påbud om munnbind!

Jenny Engvig i Kristiansund har brukt munnbind på jobb de siste dagene. Mathias Johan Kvalvik vil ha påbud om at alle skal gjøre som Jenny når de ferdes ute på byen.

Jenny Engvig i Kristiansund har brukt munnbind på jobb de siste dagene. Mathias Johan Kvalvik vil ha påbud om at alle skal gjøre som Jenny når de ferdes ute på byen. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Nå er det pålagt med munnbind i hele sentrum i byer som Oslo, Trondheim og Bergen. Selv Orkland kommune med befolkningstetthet på 10 innbyggere pr km2 har påbud om munnbind i butikkene. Men her i Kristiansund appelleres det til at folk må være flinkere gang på gang. Altfor mange leser kun ordet «anbefales» og gir blaffen. Vær så snill, gi oss ett påbud!

F.o.m. 3. januar ga regjeringen alle kommuner mulighet til å påby munnbind, vær så snill, Kristiansund! Ta til vettet og gi oss et skikkelig kraftig påbud. Det er det eneste som virkelig hjelper.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken