Forrige helg ble det arrangert boligmesse i Braatthallen.

I tillegg til utstillinger av stort sett alt som har med hus og bolig å gjøre, skulle det trekkes en premie i «Vinn ditt nye hjem» som får det meste andre til å blekne: Et helt hus fra Fiskarhedenvillan til en verdi av 1,7 millioner kroner.

20 delfinalister var trukket gjennom 2022 – én fra hver Boligmesse arrangert i hele Norge. Årets siste ble arrangert i Kristiansund. Alle delfinalistene deltok via skjerm på scenen.

– Vi trodde det var et stunt med skjult kamera, sier Elisabeth Marki-Madsen. Både hun og mannen Kjetil ble helt satt ut da Elisabeths navn dukket opp på skjermen som vinner.

Første helga i mai besøkte de boligmessa på Hellerudsletta for å hente ideer og inspirasjon til mulige prosjekter. Paret hadde – ifølge en pressemelding fra Compass Fairs, som arrangerer Boligmesse – vurdert å finne seg et større hus til seg og barna. Nå har de allerede startet samarbeidet med Fiskarhedenvillan.

Familien bor i Blaker i Lillestrøm kommune, og fikk «overrakt» det komplette byggesettet av hustypen Solstorm tidligere denne uka.