– Det er en liten sensasjon med tanke på at vi kommer fra lille Engdal, og at vi er en liten, lokaleid aktør som ikke har et heftig millionbudsjett, til forskjell fra flere av de andre norske organisasjonene innen e-sport som har bemerket seg, sier eier og driver av Formulation Gaming, Thore Kristian Engdal.

Onsdag 9. november uke vant nemlig ett av Formulation Gamings lag Telialigaen – Europas største nasjonale e-sportliga med over 1.000 lag og 7.500 spillere – i krigsspillet PUBG.

– Laget – som har fire spillere – vant altså det som er e-sportens svar på Eliteserien, sier Engdal.

I tillegg til å vinne tittelen som seriemester, vant Formulation Gaming også en pengepremie på 35.000 kroner, ifølge Engdal.

Telialigaen skriver på sine hjemmesider at det var jevnt mellom de tre lagene Formulation, Bitfix, og Sakura Zensen i forkant av finalene som ble spilt over tre dager.

– Siden det var så likt skjønte jeg at det kom til å handle om hvem som hadde best dagsform! Vi hadde en dårlig dag én og fikk kanskje et lite spark i rompa av det, som gjorde at vi var veldig på hugget dag to, hvor vi avgjorde det hele, fortalte en glad Erik «S1msy» Gravrok i Formulation Gaming.