– For første gang på over 50 år så blir det dessverre ingen julekonsert med korps og kor i Kvernes kirke. Det er Kvernes Musikkorps som tradisjonelt har stått for julekonserten i kirka, men korpset spiller nå på siste verset og har ikke klart å samle nok folk til konsert i år. Det trist, men slik er realitetene. Da Meek skole ble nedlagt så forsvant også grunnlaget for korpset, sier Geir Morten Karlsen.

Men julekonsert blir det uansett. Søndag 11. desember kommer nemlig Julebandet inn som erstatning for korpset.

Har du lyst på Julestemning i Kverneskirka i år så må du derfor ta turen nå på søndag, den 11. desember kl. 20.00. Da blir det julekonsert med Julebandet. De skulle egentlig ha konsert før jul i fjor, men måtte da avlyse på grunn av Corona. Bandet arrangerer derfor konserten på nytt i år. Julebandet består av Ruth Elin Mork (vokal), Helene Seljehaug (vokal), Tarald Kongshaug (bass/kontrabass), Kaj Ove Myran (trommer), Bjørn Atle Solbakk (tangenter) og Geir Morten Karlsen (gitar/vokal).

Bandet lover god julestemning og repertoaret vil bestå av både kjente og mindre kjente julesanger og låter relatert til jula.

Les også: Flere konserter i Kristiansund i kveld