Ute med skade på ubestemt tid

Stian Gregersen (til venstre) avgjorde kampen mot Start på Sør arena i Kristiansand. Men han ble også skadet.

Stian Gregersen (til venstre) avgjorde kampen mot Start på Sør arena i Kristiansand. Men han ble også skadet. Foto:

DEL

Kristiansunderen Stian Rode Gregersen – som i år har hatt stor suksess som midtstopper i Molde – er skadet og ute på ubestemt tid.

Det skriver MFK på sine nettsider.

Gregersen ble skadet i kneet i kampen mot Start 24. juni, og det har vært håp om at han snart skulle være tilbake. Nå er det altså klart at Molde må klare seg uten Gregersen i en lengre periode.

– Prognosen på Stian er usikker, og han kommer til være ute på ubestemt tid, sier trener Erling Moe til klubbens hjemmeside.

25-åringen har spilt tre kamper i år og noterte seg for det avgjørende målet på overtid i 3-2-seieren over Start. Moldes nummer seks var lånt ut IF Elsborg i fjor før han returnerte tilbake til klubben i år.

Fjorårets seriemestere har åpnet sesongen sterkt og ligger rett bak Bodø/Glimt på en 2.-plass i serien. Molde har 16 poeng på de seks første eliteserierundene. Lørdag møter de Haugesund på bortebane.

Med Gregersen ute kan – ifølge NTB – nysigneringen Sheriff Sinyan få muligheten fra start i Haugesund. Den tidligere Lillestrøm-forsvareren fikk sin Molde-debut på overtid i forrige eliteseriekamp mot Mjøndalen, som Molde vant 2–1.

Artikkeltags