Da lagene gikk inn i overtiden lå Manchester United tynt an i gruppespillet i Champions League. Så dukket Cristiano Ronaldo opp med en praktfull scoring helt på tampen av kampen - slik han har gjort mange ganger før.

– Manchester United har kommet seg ut av fengselet igjen, sier tidligere Arsenal-spiller Paul Merson på Sky Sports Soccer Special.

Slakter prestasjonen

Gjestene fra Manchester spilte på ingen måte en god kamp til tross for at de sikret ett poeng i Bergamo.

Manchester United-legende Paul Scholes kalte prestasjonen for «et rot», og tidligere United-bauta Rio Ferdinand brukte ordet «uorden» om gjestenes opptreden.

– United var heldige at Atalanta ikke scoret mer, og at Ronaldo dukket opp, sier Ferdinand på BT Sports sending etter kampen.

Advarer Solskjær

Til lørdag kommer Manchester City på besøk til Old Trafford, bare to uker etter at Liverpool ydmyket United med fem mål på samme arena.

– Hvis United spiller slik de gjorde i denne andre omgangen mot Manchester City, så kommer de til å å bli knust med tre, fire eller fem baklengsmål. Intensiteten var ikke der. Man ser på og lurer på hvilken formasjon de spiller, sier Ferdinand.

Også Paul Scholes tror det blir tøft for United til helgen.

– Pep Guardiola tror han har en god sjanse til å vinne derbyet på lørdag. Uten Varane blir det vanskeligere for United. De har kvalitet til å score mål og skape sjanser, men United må forsvare seg skikkelig, sier han.

Hard medfart

To som ikke leverte i kampen mot Atalanta var Harry Maguire og Paul Pogba. Etter kampen fikk de massiv kritikk av Scholes og Ferdinand.

– Jeg vet ikke om han er skadet eller om han er bakfull fra EM, men det ser bare ikke bra ut. Han er over alt, sier Scholes om Harry Maguire.

Pogba ble byttet ut med litt over 20 minutter igjen å spille.

– Han var litt slurvete. Noen ganger trenger du bare å bli fortalt «skjerp deg, spill ett eller to touch», sier Ferdinand.

Solskjær slo voldsomt tilbake – knuste Tottenham 3-0

Ronaldo hylles

I en årrekke har Cristiano Ronaldo herjet i Champions League. Tirsdag viste portugiseren seg frem igjen da han nettet to ganger mot Atalanta.

På overtid scoret Ronaldo en fantastisk volley som trolig lettet presset på Solskjær før helgens gigantoppgjør mot Manchester City.

England-legende og tidligere stjernespiss Gary Lineker hyllet portugiseren umiddelbart etter kampen.

Rio Ferdinand er en kjent beundrer av Ronaldo, og benyttet muligheten til å slå tilbake mot de som har kritisert innsatsen til 36-åringen i United-drakta.

– Folk sier at Ronaldo ikke jobber hardt nok, men han gjør det vanskeligste i fotballkamp - nemlig å score mål. I det kritiske øyeblikket dukker han opp - i hvilket som helst land, på hvilken som helst stadion, når som helst. Han kommer bare ved de største anledningene og leverer, sier den tidligere United og England-stopperen.

Så gjenstår det å se om Cristiano Ronaldo klarer å gjenskape magien mot Manchester City til helgen.