«Lorden» elsker Molde Fotballklubb

Audun Sørseth liker å se seg selv på TV. Mandag ble han fanget opp av kameraene på Aker stadion. Foto: Trygve Strand Joakimsen/Skjermdump TV2 Zebra

Audun Sørseth liker å se seg selv på TV. Mandag ble han fanget opp av kameraene på Aker stadion. Foto: Trygve Strand Joakimsen/Skjermdump TV2 Zebra

Artikkelen er over 5 år gammel

Han syntes det var magisk å se ansiktet sitt på storskjerm på Aker stadion. Og nå har Lord Sørseth funnet seg ei jente han vil slå seg til ro med.

DEL

Mandag var Audun Sørseth, best kjent som Lord Sørseth fra reality-programmet «Paradise Hotel», på plass på VIP-tribunen da Molde tok imot Odd til lagenes første seriekamp for sesongen.

Før avspark var det en lengre sekvens på TV 2 Zebra med nærbilde av «Lordens» ansikt. Bildene ble også vist på stadionets to storskjermer.

- Det varte i sikkert ti sekunder. Det var et herlig øyeblikk, sier Sørseth. 

- Du likte det du så?

- Ansiktet mitt ble deiet ut over to storskjermer. Det var magisk. Jeg blir glad når jeg ser slikt, sier Sørseth. Og fortsetter:

- Jeg stod bare og forgudet det vakre ansiktet som dukket opp på skjermen. Jeg ble nok like «blown away» som alle de andre tilskuerne, sier han.

Averøyingen har blitt kompis med flere av gutta på MFK, og Mattias Mostrøm er svogeren hans. Mandag satt Sørseth sammen med MFK-spiller Fredrik Gulbrandsen, som er ute med skade, og så sine kjære blå tape for Odd.

- Det var tungt at de scoret vinnermålet helt på tampen. Men dette var bare et lite arbeidsuhell. Vi skal hente gullet i år også, sier Sørseth.

Har funnet sin utkårede

Reality-kjendisen er som vanlig svært åpen når vi prater med ham. Han kan blant annet fortelle at det er ei jente fra Kristiansund han ønsker å bli bedre kjent med.

Sist vi snakket med ham, var det en lege på sykehuset han hadde et godt øye til. Nå er det snakk om mer seriøse saker, ifølge «Lorden» selv.

Les også: Lord Sørseth: – Det er «easy money»

- Dette er ei jente jeg har likt i flere år. Jeg fikk nylig vite at hun er blitt single. Nå håper jeg at det kan bli noe mellom oss. Jeg har rett og slett lyst å slå meg til ro med denne fantastiske skjønnheten, sier averøyingen.

Vi går ikke ut med navn, men vi kan røpe så mye som at Sørseths utkårede er håndballspiller på KHK.

- Jeg håper virkelig det kan bli oss to, sier Lord Sørseth.

Ny låt

I fjor ble det laget en egen låt for «Paradise-Sørseth». Nå har gutta i Multiformat med artistnavnet Taoma gjort det igjen.

Sangen heter «The Lord is Back!», og du finner den både på iTunes, Spotify og YouTube.

- Det er kanskje ikke helt min type musikk, men jeg synes det er kjempeartig at de synes det er verdt å lage sanger om meg, sier Sørseth selv om låta.

- Hva slags musikk hører du på?

- Det går gjerne i Lana Del Rey, rolig «jentemusikk» og clubmusikk, sier Sørseth.

- Og hvis du tar med deg en dame hjem på middag, hva setter du på da?

- «Sexual Healing» av Marvin Gaye, selvsagt. Den går på repeat hele kvelden, sier Sørseth, som nyter rolige dager på Averøya før han vender nesa mot Oslo førstkommende mandag.

«Lorden» er fortsatt aktuell på «Paradise Hotel» som sendes på TV3 mandag til torsdag.

- Det er inne i en litt kjedelig periode nå. Men det kommer til å bli mye dramatikk utover, det skal jeg love deg, avslutter Audun Sørseth.

Artikkeltags