Hundre sangere overrasket de handlende

  Handlende på kjøpesenteret på Storkaia fikk seg en overraskelse lørdag ettermiddag. Mads Belden dukket opp med nesten hundre korister. Se hva som skjedde.

  Artikkelen er over 3 år gammel

  Syngende flashmob på Amfi Storkaia Brygge.

  DEL

  Du har sett det på internett, fenomenet der publikum plutselig er omgitt av syngende og dansende mennesker. Som tatt ut av gamle musikalfilmer fra 40- og 50-tallet.

  Lørdag ettermiddag var fenomenet kommet til Kristiansund, da Mads Belden og sangere fra Sunnmøre ga publikum en forsmak på kveldens konsert i Festiviteten; «Magic of the Musicals».

  Opp rulletrappa kom en tilsynelatende enslig sanger. Deretter fulgte de på i en uendelig rekke. Kaffegjester og handlende var plutselig omgjort til - eller omgitt av - et mektig kor.

  Med på oppsetningen i kveld er blant andre Stine Hole Ulla (vinner av Norske Talenter 2012) før nevnte Mads Belden og Erland Dalen, for å nevne noen. Koristene fra Sunnmøre og fire Møremusikere inntar Festiviteten klokka 18.00 i dag, med svisker fra «Les Misérables» og «Phantom of the Opera».

  Det er Sykkylven Blandakor som står bak «Magic of the Musicals», som hadde premiere i Sykkylven kulturhus forrige helg. I Sykkylvsbladet får Mads Belden rosende omtale blant annet for sin versjon av «The Music of the night».

  Dersom smakebiten på Storkaia ga mersmak, skal det fortsatt være muligheter for å sikre seg billetter til kveldens konsert.

  Artikkeltags