En betongbil har kjørt inn i bergveggen og havnet på siden på Rv 70 mandag formiddag. Det forteller Jørgen Lesund, politivakt på politiets operasjonssentral i Trøndelag politidistrikt.

Opprinnelig fikk politiet inn melding om at det var en betongbil og en personbil involvert i ulykken, men i ettertid viser det seg at det kun er betongbilen som har vært involvert. Den har mistet kontrollen og kjørt av veien og inn i bergveggen like ved Lønset, like innenfor grensen til Trøndelag på veien mellom Sunndal og Oppdal.

Like før klokken 12 la politiet i Trøndelag ut følgende meling om ulykken på Twitter:

Det ble første lagt ut melding av vegvesenet på deres kart med trafikkmeldinger klokken 11.17 om redusert framkommelighet på grunn av trafikkuhell og at det er fare for kø.

– Det er mye kø i begge retninger. Det er også en del dieselsøl på stedet, informerer Lesund.

Nå opplyser vegvesenet om at veien er stengt. Meldingen ble oppdatert rundt klokken 13.30 og meldingen er at veien vil være stengt fram til klokken 18. Det er ingen opplysninger om omkjøring på nåværende tidspunkt.

Like etter klokken 15 la Vegtrafikksentralen midt ut en melding på Twitter om at veien nå var åpen i begge retninger.

Bilføreren ble tatt hånd om av ambulansepersonell på stedet. Ifølge de første meldingene fra ulykkesstedet skal ikke personen være alvorlig skadet.