Fjerde sesong av «Kompani Lauritzen» er godt i gang, og de siste ukene har kjendisdeltakerne kjempet seg gjennom flere beintøffe utfordringer.

I de tre første ukene gikk deltakerne gjennom rekruttskolen hvor de fikk utdelt hvert sitt nummerskilt som måtte være på kroppen til enhver tid. De kunne også bare svare til nummerskiltene, og deres navn ble ikke brukt.

Aspirantperioden står snart for tur og da får deltakerne endelig ta tilbake navnet sitt. I tillegg utnevnes det også en korporal, men forrige lørdags episode inneholdt en avslørende detalj som gir et pekepinn på hva som kommer i denne ukens episode.

Overfor Nettavisen innrømmer TV 2 at det har skjedd en glipp.

Innrømmer TV-tabbe

Under forrige ukes episode hadde en av deltakerne en nokså merkbar endring i uniformen sin, og da vedkommende ble intervjuet i det som kalles «sync» i episoden, var nummerskiltet borte.

Deltakerens uniform var heller utstyrt med etternavn og et spesielt merke på skuldrene.

Merket, med to piler som peker ned, betyr den militære graden korporal. Det tilsier at deltakeren ble utnevnt til korporal, men det skjer ikke før etter at rekruttperioden er over.

For de mest observante seerne ble denne detaljen avslørt allerede én uke før det blir vist på TV. Nå beklager kanalen på vegne av seerne at en slik glipp kunne skje.

– Det stemmer at det ved en feil ble vist en sekvens i episoden som ikke skulle være med. Vi beklager dersom dette har ødelagt noe av spenningen for observante seere, sier TV 2s pressesjef, Jan-Petter Dahl, til Nettavisen.

– Ikke blitt fanget opp

Episoden ble sendt lørdag 11. mars, men glippen ble ikke fanget opp av TV 2 før flere dager etter at episoden ble sendt på TV.

Da Nettavisen gjorde TV 2 oppmerksom på denne glippen tidligere denne uken, la de seg flate for at TV-innholdet ble vist for tidlig.

– Dette har rett og slett ikke blitt fanget opp, og det er noe som dessverre kan skje, sier pressesjef Dahl.

Dahl legger til at kanalen skal nå gjennomgå rutinene på nytt, slik at de unngår at den samme feilen skjer igjen i fremtiden.

– Driter seg selv ut

Selv om det er litt vanskelig å få øye på den spesielle detaljen, har ikke TV-glippen gått hus forbi hos alle.

Flere observante seere har diskutert dette på sladreappen Jodel, og en anonym bruker mener at TV 2 «driter seg selv ut».

Som nevnt har TV 2 beklaget seg til seerne for at innhold i «Kompani Lauritzen» har blitt avslørt. På spørsmål om kanalen har mottatt noen tilbakemeldinger siden episoden kom ut, svarer de dette:

– Vi har ikke registrert at det er kommet noen tilbakemeldinger på dette direkte til oss.