Gå til sidens hovedinnhold

Tunnelsyn

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det skal bli greinalaust tunnelsyn, i dei heile 3 mila med tunellar som er planlagd på Møreaksen.

Dette betyr at ved ulykker, branner eller el-bilar tomme for straum, raskt medfører totalstopp for E39 gjennom fylket.

Å prestere å planlegge E39 inne i fjellet i tullete tunnelar i 3 mil igjennom eit av verdas vakreste fjordområder, er ikkje berre greinalaus men rett og slett idiotisk. Kven har kome på noko så komplett hjelpeslaus, når det finnast klart bedre alternativ oppe på sjøen som er både billigare og tryggare?

Romsdalsaksen er kome for å bli, og vi i Frp kjem til å gjere det vi kan i forhandlingane med regjeringa ang ny Nasjonal transportplan, for å kunne skrinlegge Møreaksen ein gong for alle.

Les også

Ny E39 - formål og mulige løsninger

Les også

Ville ta Møreaksen ut av NTP: - Dette er omkamp!

Les også

Frank Sve og ytre høyre

Les også

På rett veg: 4 felt Ålesund-Molde

Les også

Møreaksen motarbeider kryssing av Langfjorden

Og, kven skulle tru at Frp klarte til slutt å få til eit bomfritt Møre og Romsdal, ved at vi no river bommen på Tresfjordbrua? Reknar med at det blir nye knivingar med Helge Orten og regjeringa, for å kunne hindre bompengar på Lønset-Hjelset, og skrinlegge «galematias» prosjektet Møreaksen.

Merkelege greier forresten, dette her med Høgre og deira iver etter nye prosjekt med bompengar. Jaggu bra at vi i Frp har klart å fjerne fleire bompengeprosjekt her i fylket. Er Frp sterke nok klarer vi å stoppe det Høgre og andre måtte finne på å kome med av bompengar i framtida.

Bomfritt Møre og Romsdal blir resultatet, og det har vi i Frp tenkt å sørge for blir slik også i framtida, då kan ikkje Høgre og Helge Orten få pulverisere fylket vårt med milevis med bompengetunnelar som ingen egentlig vil ha.

Kommentarer til denne saken