Tore Dyrnes går av som TK-sjef

Tore Dyrnes

Tore Dyrnes

Artikkelen er over 4 år gammel

Tore Dyrnes informerte i dag styret og de ansatte om at han slutter som sjefredaktør og enleder i Tidens Krav.

DEL

- Styret har tatt min beslutning til etterretning. Stillingen vil nå bli lyst ut eksternt, og jeg vil stå i stillingen til ny er på plass. Jeg er også tilbudt å fortsette som journalist i Tidens Krav, sier Tore Dyrnes.

Dyrnes har jobbet i Tidens Krav i 25 år. Han har vært journalist, nyhetsredaktør, sjefredaktør og - siden 2012 - enleder for mediehuset. Nå har han kommet fram til at tiden er inne for å gi stafettpinnen videre.

- TK har de siste tre årene vært gjennom omfattende nedbemanninger, og vi skal nå konsentrere oss om kjernevirksomheten etter at TKTV og Radio Kristiansund er avviklet. I fjor passerte vi VG som største digitale medium i Kristiansund, og vi er blant Amedias beste når det gjelder å digitalisere abonnentene. Helt siden i august har vi måned for måned økt antall betalende abonnenter. I januar 2016 kan vi derfor ha flere betalende abonnenter enn vi hadde i januar 2015, sier Dyrnes.

Styreleder Veslemøy Tvedt Fredriksen sier hun beklager at Tore Dyrnes har valgt å gå av, men at hun respekterer avgørelsen hans.