Gå til sidens hovedinnhold

Topplaget ledet 5-0 til pause

Artikkelen er over 2 år gammel

Eide og Omegn gikk til pause mot Tomrefjord med 5–0. Gjestene vant andreomgangen, men gutta fra steinkommunen inntok toppen av 4.-divisjonstabellen fredag kveld. Ole Martin Halås sørget for 1–0 allerede etter et par minutter, og i en forrykende god førsteomgang av vertene tegnet også veteranen Peter Berg Hestad, Ruben Slutås Toven (2) og Paul André Farstad seg på scoringslista. Gjestene fra Tomrefjord reduserte tre ganger etter pausen, men unggutten Ruben Slutås Toven sørget med sitt tredje mål for dagen for 6–3 og sitt andre hat trick i år.

Surnadal var best og hadde flest sjanser før pausen mot Elnesvågen, men det var vertene som til slutt vat 2–0 etter en god andreomgang.

Dahle spilte borte mot Malmefjorden, og vant fortjent 4–2. Espen Næss Lund sørget for en tidlig ledelse, og selv om romsdalingene rask utliknet, var det Dahle som var best. Adrian Larsen Lysø og Tobias Dahle 2 scoret for gultrøyene og sørget dermed for at poengene ble med hjem til Kristiansund.

KFK slo Vestnes Varfjell 2–1 etter en målløs og tam førsteomgang. Espen Gjerde sørget for ledelse fra straffemerket, og Ali Hamondi satt inn seiersmålet ti minutter før slutt.

Averøykameratene fikk en grei jobb mot Midsund og vant 6–2 på bortebane. Selv om vertene ledet 2–1 til pause, var det aldri tvil om hvor seieren skulle havne. Even Gustad scoret for averøyingene før pausen. Storscorer Christoffer Folland (3) og Joakim Hoset (2) sørget for AK-målene etter hvilen.

Kommentarer til denne saken