Aurerevyen gjorde stor suksess med sin siste forestilling «Omcider». Fem utsolgte forestillinger sier vel sitt. Nå er det klart at Aurerevyen skal konkurrere om publikums latter, tårer og selvsagt gjeve NM-priser.

Aurerevyen reiser til NM med nummeret Siste stikk.

Svarrabærje Teaterlag i Surnadal er også med. De skal delta med nummeret No må sola komma.

En uttaksjury bestående av oss på Norsk Revyfaglig Senter, våre instruktører og forestillingsledere har hatt en vanskelig jobb med å plukke ut de utvalgte blant mange håpefulle revygrupper.

Trangt nåløye

– Årets festival konsentreres på ett festivalområde, med ett stort telt, og det blir derfor én semifinale mindre enn i 2019. Derfor er nåløyet for å komme med til NM enda trangere. Det lages mye god revy over hele landet, og derfor er vi ekstra stolte av å kunne presentere deltakere fra 9 av 11 fylker i år. Totalt er det 73 nummer fra 47 revygrupper som skal vises på årets festival, sier daglig leder Dagrun Gunnarson i Norsk Revy i en pressemelding.

Norsk Revyfestival, med NM i Revy, har vært arrangert på Høylandet i Trøndelag annenhvert år siden 1987. Revygrupper fra hele landet konkurrerer om publikums gunst gjennom semifinaler og finaler fire dager til ende. Norsk Revyfestival 2023 arrangeres mellom 5.-8. juli.

Det holdes totalt fire innledende semifinaler onsdag 5., torsdag 6. og fredag 7. juli, inkludert en egen ungdomsmønstring på fredag 7. juli, før de to finalene lørdag 8. juli.

Les også

Med humor som våpen fikk hun sin revansje