Gå til sidens hovedinnhold

Tjelle blir ny sjef i Promek

Artikkelen er over 1 år gammel

Arild Tjelle (54) er ansatt som administrerende direktør/daglig leder i Smøla-bedriften Promek AS fra 1. februar, melder selskapet i en pressemelding.

Tjelle har fagbrev som finmekaniker, utdannet bedriftsøkonom og har en mastergrad i ledelse fra BI. Han overtar jobben etter Kenneth Ramberghaug, som skal lede salgs- og markedsarbeidet i Promek. Ramberghaug har vært daglig leder siden 1. april 2017.

Ifølge pressemeldingen har Arild Tjelle bakgrunn som offiser i Forsvaret i 23 år. I 15 år har han hatt flere lederstillinger i næringslivet, både som produksjonssjef og daglig leder for mekaniske produksjonsbedrifter.

De siste fire årene har Tjelle jobbet både for OSSE som observatør i Øst-Ukraina og som leder for Norsk Folkehjelps satsing i Peru.

– Det er mye spennende som foregår av forbedringer, effektivisering og nye utvikling av nye produkter. Vi satser på kvalitetsprodukter basert på kundens ønsker og behov, skriver Promek i pressemeldingen.

Promek AS har nylig gjort endringer i styret. Det nye styret består av Svein Ivar Flataukan, Kjetil Flataukan, Jan Gunnar Sørli og Ole Andreas Holm er styreleder. Roger Magne Osen er varamedlemmer.

Kommentarer til denne saken