Gå til sidens hovedinnhold

Til alle dere som fikk kaffen i vrangstrupen

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Først og fremst gratulerer til alle Manchester United fans med 3.plass og Champions League spill neste sesong! Det var en fantastisk kveld. Ikke minst takk til Christian’s Bar som gjorde kvelden enda bedre, da vi var samlet for å se byens stolte sønn lede klubben i vårt hjerte til en plass i mesterligaen.

Dessverre så ble kvelden som var fylt med jubel, glede, sang og gode smittevernrutiner fort gjort om til en mediesak som ble veldig feil fremstilt og som også setter Christian’s Bar i et veldig dårlig og ufortjent lys. Tydeligvis får et par bilder av fotballfans som feirer seieren til sitt favorittlag på en søndagskveld kommunen til å sette kaffen i vrangstrupen. Konklusjonen deres etter å ha sett noen bilder får de til å se på det som et «brudd» på smittevernregler o.l.

Les også

Brakjubel da Manchester United sikret Champions League-plass: – Der vi skal være!

Men kjære Kristiansund kommune! Vi vil gjerne snakke ut og fortelle hvordan det egentlig var. Er det en ting man virkelig følte ble satt i fokus når man kom på Christian’s så er det uten tvil smittevernrutiner og restriksjoner. Alle som ankom denne kvelden ble henvist til sitt eget bord som var bestilt på forhånd, dette for å unngå at man ikke bryter 1-metersregelen. Man var med sitt følge hele tiden og man kunne ikke mingle med andre bord og gjester. I tillegg til det, så var også baren stengt av slik at man ikke kunne stå der. Bestilling skjedde fra bordet man satt på, og der sitter man også resten av kvelden. Bildene som er tatt fra kvelden er også fra to helt forskjellige bord. Man merker godt at koronaen fortsatt er et viktig tema, og man føler også at det blir godt i varetatt.

Så i stedet for å henge ut gode kompiser som sitter med hverandre og feirer seieren, samt Christian’s Bar som er en av byens flotteste uteplasser på alle mulige måter, kun ut i fra å se et par bilder, anbefaler jeg at dere neste gang tar turen innom for å se selv hvordan tingenes tilstand egentlig er. Med vennlig hilsen en gjeng gode kompiser som i alle fall ikke har glemt at man nå har lov til gi hverandre en klem.

Kommentarer til denne saken