Kristiansund Ballklubb starter 2022-sesongen med bortekamp mot Aalesund søndag 3. april.

Men før det skal KBK spille en rekke treningskamper for å bli klar til sesongstart. Og flere av disse kan du se direkte på tk.no.

KBK varslet på nyåret at de skal spille åtte treningskamper, men ikke alle er spikret verken med tanke på dato eller motstander.

Foreløpig er dette de bekreftede kampene du kan se på tk.no:

  • KBK–Stabæk 18. februar (Kristiansund stadion)
  • KBK–Rosenborg 25. februar (Kristiansund stadion)
  • KBK–FC Honka 11. mars (Marbella)
  • KBK–Haugesund 16. mars (Marbella)

KBK drar på treningsleir på Gran Canaria i begynnelsen av februar. Her skal laget spille to treningskamper, men det er foreløpig ikke avklart om TK kan sende noen av disse.

Må finne ny motstander

Den siste treningskampen før sesongstart skulle være borte mot Aalesund. Siden lagene skal møtes i første serierunde, blir denne kampen avlyst.

KBK kommer i stedet til å finne seg en annen motstander 26. mars, og kampen vil være aktuell å sende på tk.no avhengig av hvor kampen skal spilles.

I tillegg til de nevnte kampene skal KBK også til Stavanger for å møte Viking 6. mars. den blir sannsynligvis ikke sendt på tk.no.

KBK har planlagt åtte treningskamper – dette blir motstanderne

Sender alt fra Marbella

Du kan se mer enn KBK på tk.no i vinter og vår. Flere av de norske klubbene reiser på treningsleir til Marbella i mars, og vi sender kamper med norske lag på Direktesport.no. Endelig sendeplan og oversikt over lagenes kamper er ikke spikret ennå.

Vi har også rettighetene til å sende den franske toppdivisjonen Ligue 1, hvor kristiansunderen Stian Rode Gregersen i Bordeaux er én av de norske spillerne du kan se. Ellers er det flust av profiler i ligaen, med Lionel Messi som den aller største.

Se alle kampene i Ligue 1 her.