Gå til sidens hovedinnhold

Tidens Krav på ny adresse

Artikkelen er over 2 år gammel

Etter nesten nøyaktig 19 år i Storgata 41, har Tidens Krav flyttet til nye lokaler.

Fra og med mandag 1. april er vi å finne i Nedre Enggate 6, midt i Kristiansund sentrum. Det er ingen aprilspøk.

Usikker på hvor det er, se kart nederst i saken.

Flyttelasset gikk i helga, og det var en stor operasjon som ble gjort parallelt med at produksjonen av papiravisa og nettsaker gikk sin vante gang.

Vil være i sentrum

Flyttingen har vært planlagt over lang tid, og årsaken er enkel: lokalene i Scandic-bygget er blitt for store.

– Da Tidens Krav flyttet fra Folkets Hus til Storgata 41 i 2000, telte vi rundt 60 ansatte. I dag er vi rundt 20, og da sier det seg selv at noe måtte gjøres, sier sjefredaktør Ole Knut Alnæs.

 

Mediebransjen har endret seg kraftig de siste årene, mye har blitt automatisert, sentralisert og forenklet. I praksis består Tidens Krav i dag av kun selgere og journalister.

– Selv om vi er mer en halvert i antall ansatte, er fortsatt redaksjonen omtrent like stor, og vi produserer mer innhold enn noen gang, sier Alnæs.

Lokalene i Enggata 6 eies av Ziko Holdning. De er nyoppusset og innredet som et åpent landskap.

– Det viktigste for oss er å ha moderne lokaler i sentrum av Kristiansund, uten å betale for areal vi ikke bruker. Det blir en ny hverdag for oss alle, men vi har hatt en god prosess der alle ansatte har fått være med å finne løsninger som vil fungere for oss, sier sjefredaktøren.

 

Stikk innom

Erfaringen fra Storgata er at det er ikke mange som besøker oss i løpet av en dag, men med lokaler bare noen få meter fra Kaibakken vil kanskje flere finne veien innom oss med tips, kommentarer, gode historier, ris og ros.

Vi ønsker dere velkommen.

 

Kommentarer til denne saken