Papirlesere vil få minst like mye sommerstoff som tidligere, men fordelt på færre dager. Radio og TV-programmet kommer for alle dagene, og kryssordet som vanligvis er på fredager kommer i lørdagsutgaven.

– Tidens Krav har nå vel 11.800 abonnenter, pluss at mange deler abonnementet med andre i samme husstand. Alle har tilgang til alle Tidens Kravs digitale produkt, og sist uke var vel 11.300 abonnenter innom nettutgaven daglig. På sankthansaften var det rekordmange som sjekket de lokale nyhetene og hele 11.900 abonnenter var innom tk.no, sier sjefredaktør i Tidens Krav, Ole Knut Alnæs.

Han sier også at er ikke tvil om at nordmøringene har blitt mye mer digitale de siste årene, og har endret sine vaner og behov for lokale nyheter. Derfor er Tidens Krav godt forberedt for å dekke det som skjer i sommer.

– Vi er klar over at det fortsatt er noen abonnenter som kun leser papirutgaven, og ikke har tilgang til internett og tk.no. Derfor legger vi vekt på at alle de viktigste nyhetene skal med i papirutgaven. Samtidig er det slik at det er på tk.no våre abonnenter finner de ferskeste nyhetene. Det gjelder uansett om det er hendelser, politikk, sport, kultur eller næringslivsnyheter, sier poengterer Alnæs.

Alle analyser og tall viser at tk.no er lesernes førstevalg når det gjelder lokale nyheter om Nordmøre.

Ved å utgi bare tre papirutgaver i uka kan redaksjonen bruker flere journalister til å lage relevante og aktuelle nyheter fra hele Nordmøre.

I tillegg til det å sette sammen avissidene spares det på distribusjon og litt på papir og trykking.

TK reduserer antall utgaver i sommer