Temperaturene stiger i Norge og det nærmer seg sommer. Meteorologene melder om skiftende vær hele uka, og erklærer Midt-Norge som den landsdelen som kommer best ut.

Yr.no sine badetemperaturer for Møre og Romsdal viser at vannet i Dragabukta på Dale i Kristiansund var på 13 grader mandag morgen. Det er en av de høyeste temperaturene målt i Møre og Romsdal det siste døgnet, bare Saltaneset i Rauma var registrert som varmere med 15 grader. Temperaturene blir lagt inn manuelt, og så langt er det kun Kristiansund som har registreringer av nordmørskommunene.

Torsdag og fredag meldes det om sol store deler på Nordmøre, men til tross for temperaturer opp mot 15 grader kan man forvente seg skiftende vær. I Kristiansund vil temperaturene stige opp mot 10–12 grader, men på fredag og lørdag kan det bli fare for noen regnbyger ifølge Storm.no.

Regnbyger vil det mest sannsynlig også komme på Indre Nordmøre mot helga. I Surnadal melder Storm.no om regnbyger allerede fra onsdag. Solen kan likevel titte fram på fredag.