Gå til sidens hovedinnhold

Telia og Discovery enige om ny avtale

Partene er enige om en ny distribusjonsavtale som igjen sikrer norske GET-kunder tilgang til TVNorge, Eurosport og 12 andre Discovery-kanaler. Etter hvert vil også GET kunne tilby Discoverys strømmetjeneste Dplay til sine kunder. Det skriver Telia i en pressemelding.

Den nye avtalen sikrer over én million norske TV-seere tilgang til TV Norge, MAX, FEM, VOX, Eurosport-kanalene og alle de andre kanalene fra Discovery. Dermed får GETs kunder blant annet muligheten til å se sesongavslutningen av 71 grader nord, alle kampene fra Eliteserien og sommerens OL i Tokyo.

Discoverys kanaler vil være tilbake i GETs TV-pakker i løpet av dagen.

– Vi er veldig glade for at vi nå har funnet en løsning på denne situasjonen, slik at seerne igjen får tilgang til våre kanaler. Vi er enige om en langsiktig og framtidsrettet avtale med Telia og GET, som sikrer kundene tilgang til alle våre kanaler, sier Tine Austvoll Jensen, administrerende direktør i Discovery i pressemeldingen.

Kanalene Gets kunder igjen får tilgang til er TVNorge, MAX, FEM, VOX, Eurosport Norge, Eurosport 1, Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Travel Channel, Discovery Science, Investigation Discovery, Food Network og Fine Living Network.

Kommentarer til denne saken