Dahle IL spilte mot tabelltopp Tomrefjord på bortebane fredag kveld.

Tomrefjord viste seg sterke og scoret første mål etter 10 minutter og gikk opp i 2–0 ledelse like før pause. Rune Lysø forteller at Dahle hang godt på.

– Det var jevnt mellom lagene, men Tomrefjord skapte nok mest sjanser. Men vi var langt fra sjanseløse, sier han.

Hjemmelaget fikk derimot en dårlig start på andre omgang og Dahle fikk vist muskler. Omtrent ett kvarter inn i andre omgang får William Storvik en retur fra en motspiller og setter ballen i mål.

– Etter det hadde vi brukbart med sjanser, men det holdt ikke til seier. På en god dag hadde vi slått dem, sier Lysø.

Han skryter av hjemmelaget.

– Det var en sterk motstander som spilte bra. Men vi vart itj skræmt, nei!

Kampen startet klokken 18.30, noe som første til at det ble rimelig mørkt på banen før kampen var over.

– Vi synes det er merkelig av kretsen å sette opp kamp så sent på en bane uten flomlys. Det ble så mørkt på slutten at vi nesten syntes det var uforsvarlig. Det var jo likt for begge lag, men vi syntes ikke dette var noe særlig, sier Lysø og skryter samtidig av gressmatta for øvrig.

Også tap for KFK/CFK

Også KFK/CFK har spilt bortekamp denne kvelden. Det ble en tøff kamp mot Midsund som ledet 2–0 til pause. Da kampen var over sto det 6–0 til hjemmelaget.

Samuel Ibrahim fikk et gult kort etter spilte fem minutter. Henrik Sjøasæther Kleivnes pådro seg også et gult kort etter 17 minutter, og ble utvist 37 minutter inn i første omgang etter han fikk sitt andre gule kort.

Ifølge lagoppsettet hadde KFK/CFK flere debuter denne kvelden. Ole-Erik Nagel Pedersen, Thivyan Kuddar, Zakariya Mahamed og Faid Paulos Tesfaldet spilte sin første kamp for laget.