Gå til sidens hovedinnhold

Takk til hjemmesykepleien i Kristiansund

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Undertegnede vil rette en spesiell takk til hjemmesykepleien i Kristiansund kommune. Det de gjør er av stor og avgjørende betydning. Jeg har selv en mor som har tilsyn fire ganger om dagen, og hun skryter veldig. Punktlig kommer de også.

Det ringer på døra hos min mor. Jeg er også til stede. Inn kommer de. De kommer alltid tosammen, gjerne også ansatte av utenlandsk opphav. Hvis brukeren for eksempel trenger hjelp til oppvarming av middagsmat, så bistår de med det også.

Dette er blide mennesker, som vet å spre glede. Av andre oppgaver som hjemmesykepleien har, så er det å dele ut medisiner. Et lysglimt i hverdagen for spesielt eldre mennesker, så betyr det å få litt besøk mye.

Av andre ting jeg vil trekke frem, så mener jeg at hjemmesykepleien representerer verdighet, og som sønn ser jeg dette. Jeg blir i godt humør selv. Høflig som de er går de videre til neste bruker.

Til andre mennesker i byen som vurderer å få et lignende tilbud: ikke nøl, ta kontakt om du føler for det. Livskvaliteten din vil bli mye bedre.

Kommentarer til denne saken