Gå til sidens hovedinnhold

- Takk, KNH!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Først må jeg få takke KNH for innbydelsen. Plutselig dukker jeg opp. Så må jeg ydmykt be om unnskyldning på vegne av alle useriøse kommentarer mitt innlegg har fått, men vil også takke for alle saklige kommentarer.
Når det gjeldet KNH sitt tilsvar på mitt innlegg så vil jeg ikke kommentere dette videre. Vil bare opplyse om at jeg har over 40 års erfaring fra det maritime miljø, de siste 6 årene har jeg vært så heldig å få jobbet som teknisk sjef på en rigg som opererer på Heidrun / Åsgård feltet. Dette innebærer at jeg har svært godt innblikk i hva som skjer med logistikk ut / inn fra Kristiansund, ikke minst vet jeg når det må ligges værfast, noe som hører sjeldenheten til. Ikke vet jeg, men etter at mitt innlegg gikk i trykken har det ikke ligget båter foran Braseriet, uansett, veldig takknemlig for det. Man etterstreber å bli bedre i sin hverdag, dette er et skoleeksempel fra KNH. All konstruktiv kritikk er noe å se til.

For øvrig, se dagens bilde og sammenlign med mitt første innlegg.

Les også

Skjerp dere, KNH!

Kommentarer til denne saken