Så der begynner partiavisen TK «tåkeleggingen» av hva saken handler om og lar narritativet med «stakkars oss» og iklær Ap rollen som «offer» etter at de sentralt gikk mot fødeavdeling i Kristiuansund. Det er slik man skyver ting under teppet her i denne byen ved hjelp av tilnærmet mediamonopol.
Dette er samme fremgangsmåte TK benytter hver gang det «brenner» rundt AP. Mange husker vel at denne fremgangsmåten også ble brukt ved stortingsvalget i 2017.
Det er virkelig lokaldemokrati i denne byen når en har tilnærmet meningsmonopol igjennom en lokalavis som ser det som sin hovedoppgave og sørge for å slukke branner og holde AP ved makten i byen for enhver pris.
At de av og til fremstår som «kritisk» er bare for å «gi seg selv et skinn av selvstendighet» når de selv mest trenger det.
På toppen av det hele så løper de til språkrådet for å «liksom» gi artikkelen en akademisk kontekst.
Videre klarte den «opplyste» redaksjonen å omtale meg som ordførerkandidat for et annet parti? Leser de ikke engang sin egen avis? De ble nok korrigert fordi nå er den påstanden borte og jeg er bare meg igjen.
Nå skal saken som jeg skrev for en ukes tid siden handle om alt annet enn Aps vedtak. Det gjelder bare å finne noe annet å snakke om. Her fant de det.

Ap-nei til fortsatt føde i Kristiansund

Solvik: – Ap har sviktet nordmøringene

Ap-lederen: – Skuffet, men har ikke gitt opp

Toppe om føden i Kristiansund: – Ap tar ikke hensyn til ny kunnskap

Møre og Romsdal Arbeiderparti enstemmig: Vil beholde fødetilbudet i Kristiansund

Støtter fullverdig fødeavdeling

Her fikk dere alle noe annet å snakke om, noe som tok oppmerksomheten bort fra selve saken med Aps dødsstøt mot fødeavdeling i Kristiansund .... men gud bedre hvor gjennomsiktig og talentløs denne tåkeleggingen er.
Dere i TK er profesjonelle.... Dere må vel ha noe bedre enn dette????

PS. Jeg regner med at redaktøren kommer til å legge til at TK er en partiuavhengig avis som en kommentar til mitt innlegg. Men den er vel så «tjukk» at ingen, ikke engang han selv, tror på den.