Se en smakebit av russerevyen

Rakel Schei (til venstre) og Rachel Aabel instuerer sine medruss i en av dansene som skal være med på revyen i februar.

Rakel Schei (til venstre) og Rachel Aabel instuerer sine medruss i en av dansene som skal være med på revyen i februar.

Artikkelen er over 4 år gammel

Surnadalsrussen øver intenst til "Våvinn tå rette vefta".

DEL

Surnadalsrussen er godt i gang med det som skal bli tidenes revy. Øvingene er godt i gang, og i måneden fram til premieren på "Våvinn tå rette vefta" torsdag 26. februar, blir det stort sett bare øvinger for avgangselevene ved Surnadal vidaregåande skole.

- Det er en måned igjen, det er lang tid, ler Silje Ranes lurt.

Hun er i likhet med Gøran Bolme og Sigrid Vetleseter Bøe innleid instruktør til revyen som altså skal bli både veldig bra og litt spesiell. Utgangspunktet er at russen ville gjøre noe annerledes enn en tradisjonell russerevy.

- Det blir vanlige, gjenkjennbare nummer også. Men vi skal følge to avgangselever som skal skrive særemne, og de fattet interesse for Hans Hyldbakk. I sin søken etter kunnskap, skjer det spennende ting med de to, sier Maren Rønning, som er revysjef sammen med Synne Mogstad Høivik og Tuva Telstad.

Revygjengen har allerede rukket å spille i en video som viser litt av det publikum kan begynne å glede seg til. Videoen kan du ser her.

Russen vil ikke røpe riktig alt som skal skje, men vi får vite at det er Per Helge Aarnes og Anita Aasgård som skal spille de to hovedrollene som elevene på jakt etter Hyldbakk-stoff.

Artikkeltags