Surnadal var favoritter før kampen, og sikret seg alle tre poengene borte mot Åndalsnes lørdag ettermiddag. Kampen endte 4–2 i favør surnadalingene.

Surnadal fikk en god start da en Åndalsnes-spiller satte ballen i eget mål etter bare to minutter. Målet kom etter et frispark fra høyresiden av Stein Todalshaug, og ballen gikk i kneet på den ene forsvareren da det var dueller inne i feltet.

Men hjemmelaget snudde kampen. Først utlignet Åndalsnes ved Edvard Sætre, og Sindre Hammervold sendte laget i ledelsen på et straffespark.

Arnstein Aasbø utlignet til 2–2 noen minutter før pause. Det skjedde etter fint Surnadal-spill der Tore Næss fikk ballen i midten av banen og spilte ut til Frikk Talgø på høyrekanten. Inne i boksen kom Aasbø på løp, fikk ballen og sendte den forbi Åndalsnes-keeper Jackie Melbø.

Etter 55 minutter ropte Åndalsnes på straffespark, men etter diskusjon innad i dommerteamet endte det med dropp av ballen i stedet. Bare fem minutter senere gikk Surnadal opp i ledelsen. Igjen ble det scoring etter et Todalshaug-frispark, og denne gangen var det Frikk Talgø som sendte innlegget i mål.

Talgø var involvert også på kampens siste mål. Da hadde han byttet over til venstrekanten, og han serverte et godt innlegg til Sindre Fiske, som styrte ballen i nettet fra kort hold.

Dermed endte det med 4–2-seier til Surnadal. Med seieren rykker surnadalingene opp til 2.-plass på tabellen, kun ett poeng bak Sunndal. Det er fortsatt stor nordmørsdominans i 4. divisjon, med Sunndal, Surnadal, Dahle og KBK 2 på de fire øverste plassene.

Her kan du se hele kampen i opptak.