Suksessduo til Gurisentret: – Her gjelder det å være tidlig ute

Fredag og lørdag 10.  og 11. juli avlegger Lars Bremnes og Maria Haukås Mittet Smøla og Gurisentret en aldri så liten konsertvisitt.

Fredag og lørdag 10. og 11. juli avlegger Lars Bremnes og Maria Haukås Mittet Smøla og Gurisentret en aldri så liten konsertvisitt.

Lars Bremnes og Maria Haukås Mittet gjester Edøya for å holde to utekonserter.

DEL

«Fredag 10. juli og lørdag 11. juli er det duket for magiske musikkopplevelser på Gurisentret. Folkekjære Lars Bremnes og Maria Haukås Mittet har gjort stor suksess med sin turné «Viser på Veien». Nå står Smøla og Gurisentret for tur».

Slik innledes pressemeldingen fra Gurisentret, og som ble distribuert til pressen fredag.

Videre fortelles det i presseskrivet at det har vært en uttalt målsetting å kunne tilby publikum gode opplevelser på Gurisentret også denne sommeren. Siden sommerens største kulturarrangement «Fru Guri av Edøy» måtte avlyses, har det vært et stort ønske å skape andre opplevelser på tunet til Gurisentret.

Nå er det klart at det blir to konserter med Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes. Fredag 10. juli og lørdag 11. juli byr de to artistene blant annet på smakebiter fra suksessturneen sin, «Viser på Veien», melder smølværingene.

– Vi er sikre på at dette blir helt fantastisk, og er jublende fornøyd over å kunne tilby disse to konsertene, sier Anne Elisabeth Gjeldnes i Gurisentret og Einar Wikan i produksjonskomiteen for Fru Guri av Edøy.

Trygge rammer

På grunn av smittevernregler, tillates kun 200 publikummere på hver konsert. Det betyr at totalt 400 billetter legges ut for salg.

Amfiet på Gurisentret kan normalt ta opptil 1.000 personer, så arrangøren forsikrer om at konsertene skal foregå i henhold til gjeldende smittevernregler og i trygge rammer.

– Billetter til begge konsertene er i salg på nettsiden ticketco.no fra mandag 29. juni klokka 09.00. Vi håper og tror det kan bli rift om billettene, så her gjelder det å være tidlig ute, sier Wikan.

Artister med erfaring

Maria Haukaas Mittet er fra Senja og har lang bakgrunn som artist. I 2004 debuterte hun med sitt første album «Breathing», som solgte til gull, og har siden gitt ut fem egne album. I 2015 vant hun «Stjernekamp» på NRK1, og har siden turnert land og strand rundt med sine egne konsepter.

Lars Bremnes er også godt kjent i norsk musikkliv. Han ble født i Svolvær, og har gitt ut åtte album under eget navn siden debuten i 1994 med «Stjernesukkertøy». Han har også gitt ut tre album med søsknene Kari og Ola, fikk Spellemannprisen i 2000 og 2006, samt Prøysenprisen i 2009.

Våren 2020 slapp han sitt nyeste album «Spelle for de gale». Han har også vært på Smøla ved flere anledninger tidligere.

Varm og humoristisk

I 2019 kunne man se og høre Maria og Lars i en av TV2s mest populære programserier «Hver gang vi møtes». I løpet av disse møtene dukket det opp tanker om et samarbeid, som ble til suksess-turnéen «Viser på Veien».

På konsertene på Edøya får vi høre smakebiter fra Viser på Veien, samt egne låter og musikk som har hatt betydning i livet for dem begge, og alt framføres med en varm og humoristisk undertone. Med på scenen er gitarist Bernt Rune Stray.

– Vi garanterer en flott konsertopplevelse for publikum i alle aldre, sier Gjeldnes og Wikan.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken