Styret for HalsaLista er valgt

LEDER: Einar Vaagland er styreleder for HalsaLista, som stiller med valgliste til kommunevalget for Heim kommune til høsten.

LEDER: Einar Vaagland er styreleder for HalsaLista, som stiller med valgliste til kommunevalget for Heim kommune til høsten.

Artikkelen er over 1 år gammel

Einar Vaagland er styreleder for HalsaLista.

DEL

Før helga var det stiftelsesmøte for HalsaLista, som har ambisjoner om å stille som valgliste ved kommunevalget for Heim i september. Halsa blir ikke en del av nye Heim før 1. januar 2020, men ved valget i høst er det politikere til kommunestyret i Heim som skal velges.

Kommunestyret i Halsa blir samtidig avviklet.

Helt på tampen for fristen til å få godkjent valglister, har HalsaLista kommet på banen. Før helga ble det valgt styre, der initiativtaker Einar Vaagland ble valgt til styreleder.

Med seg i styret har den tidligere Ap-politikeren med seg følgende styremedlemmer: Irene Røe Vaagan (Sp-representant i dagens kommunestyre i Halsa), Torstein Hyldbakk, Vidar Henden og Oddny Løwe. Varamedlemmer/valgkomité: Anne Betten og Tove Kristin Aasbø. Revisor: Kristen Nordvik.

Torsdag 14. mars er det nominasjonsmøte, der kandidatene på HalsaLista skal velges. Vaagland opplyser til Tidens Krav at forslag til nominasjonslisten foreløpig ikke er klar.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken